Ny tøff kamp når Storhamar besøker Aquarama – Vipers

Ny tøff kamp når Storhamar besøker Aquarama

Kampene kommer tett som hagl om dagen. Etter det forsmedelige tapet for CSKA i helga, får Vipers-jentene en mulighet til å reise seg allerede tirsdag ettermiddag. Da kommer Storhamar på besøk for å spille om en billett til semifinalen i NM.

Vipers er, som de fleste vet, regjerende mester i NM. Vipers har faktisk vunnet den hjemlige cupturneringen hele fire ganger på rad, og denne sesongen går jentene i rosa for å vinne sin femte på rad.

Billetter til kampen kjøper du i Vipers-appen på din smarttelefon, eller på vipers.woow.no

Storhamar er på langt nær noen walkover. Laget fra byen ved Mjøsas bredder har hatt en fantastisk sesong så langt. På de 11 offisielle kampene gultrøyene har spilt denne sesongen er de ubeseiret. Det inkluderer borteseier mot Fana og en sterk seier over Molde i forrige serierunde.

På veien til kvartfinalen i NM har Kenneth Gabrielsens jenter slått ut LFH09, Elverum, og senest Byåsen med utklassingssifrene 31-17. I cupen er det Emilie Hovden som er toppscorer. Høyrekanten står med 17 scoringer, tett fulgt av nysigneringen Anniken Obaidli med sine 14 nettkjenninger.

Katrine Lunde, her fra kampen mot Kastamonu, ble kåret til Vipers’ beste spiller mot CSKA.
Foto: Terje Refsnes

Mot CSKA fikk Vipers både Sunniva Næs Andersen og Tuva Høve tilbake fra skade. Begge to satt mesteparten av kampen på benken, men endelig begynner spillere å returnere fra både sykdom og skade. Publikummet i Aquarama fikk også stifte bekjentskap med den nye linjespilleren Lysa Tchaptchet. 

Og hvilket liv publikum lagde mot CSKA. Jentene snakket alle om hvor fantastisk trykk og stemning publikum lager i Aquarama. Vi håper inderlig at alle som støttet laget mot CSKA møter opp også tirsdag kveld!

Dersom du ikke har mulighet til å komme i Aquarama vises kampen på TV2 sine platformer fra 19.15