Skandinavisk Batteriimport er en nykomming i Vipers-nettverket! – Vipers

Skandinavisk Batteriimport er en nykomming i Vipers-nettverket!

Én av Vipers’ nyeste samarbeidspartnere er Skandinavisk Batteriimport. Bedriften som holder til på Rige er i voldsom vekst og satser på at veksten skal fortsette også i 2022. Vi fikk en prat med Malene Kjøstvedt hos batterispesialisten.

Først og fremst; kan du fortelle litt om bedriften deres? (Enkel historie, antall ansatte, hva dere gjør osv)

Skandinavisk Batteriimport er importør og totallevarandør av batterier og relatert utstyr. Vi selger alt av batterier fra smått til stort. Det betyr alt fra batterier til høreapparat til bil, båt, hytte, lastebil osv. i tillegg til solstrøm, ladere og aggregater. Vi har holdt på med dette i over 30 år og vi har et forhandlernettverk som dekker store deler av Norge. 

Vårt overordnede mål er å være en ledende aktør på det norske markedet, men vi har også ambisjoner som strekker seg utover våre landegrenser. De siste [rene har vi hatt en enorm vekst. I januar 2020 hadde vi 15 ansatte, mens vi nå har økt til 27 ansatte. Vi håper veksten vil fortsette!

Hvorfor velger dere å støtte Vipers?

Vi ønsker å støtte lokal idrett i Kristiansand, og da er det jo spesielt gøy å få lov å sponse verdens beste håndballag som holder til i byen vår. 

Hvordan kom samarbeidet med Vipers i stand?

Som sagt ønsker vi jo å støtte lokale idrettslag i Kristiansand, så da Christer og Vipers banket på døren var det lett og takke ja.

Hva betyr Vipers for deg og dine ansatte?

Det er en fest å komme på kamp, og vi er stolte av å ha et så bra håndballag i byen vår.

B2B-nettverket er noe Christer, og alle oss i Vipers, er veldig stolte av. Hvordan bruker dere nettverket vårt?

Samarbeidet er enda veldig nytt, men vi har allerede kommet i kontakt med andre bedrifter via VIP samling før kamp. Vi håper og trpr at noen nye samarbeid kan komme i stand av dette.