FOSSBAD- Ikke et hjem uten – Vipers

FOSSBAD- Ikke et hjem uten

Fossbad har vært en institusjon på Sørlandet i over 50 år, og lager baderomsmøbler helt i verdenstoppen. De er naturligvis også med og støtter Vipers, og vi var så heldige å få en prat med salgssjef Arnfinn Haukom Olsen hos bedriften som holder til på Birkeland i Birkenes Kommune.

Først og fremst; kan du fortelle litt om Fossbad?

FOSSBAD var først ute med produksjon av baderomsmøbler i Norge, og i over 50 år har vi designet og produsert våre møbler på Birkeland. I dag produserer vi også kvalitetsmøbler til vaskerom og garasje, og til sammen teller vi 32 ansatte.

Hvorfor velger dere å støtte Vipers?

For det første er vi veldig stolte av jentene i Vipers, som utgjør et fantastisk team. Når det er sagt er FOSSBAD godt kjent for den eldre generasjonen, men de unge kjenner oss ikke så god. Vi tror Vipers kan hjelpe oss med å nå ut til den yngre garde.

I tillegg til dette har vi skiftet navn et par ganger i løpet av de siste 50 årene. Vi har nå bestemt oss for å gå tilbake til opprinnelsen FOSSBAD, og være kjent som dette.

Hvordan kom samarbeidet med Vipers i stand?

Etter langvarig gnål og mas fra markedssjef, Christer Paulsen, så til slutt alle verdien av å samarbeide med Norges beste håndballag.

Hva betyr Vipers for deg og dine ansatte?

For meg personlig betyr Vipers en stor del, ettersom jeg har vært trener der selv i 4 sesonger. I tillegg til det, er alle i FOSSBAD enig om at det er viktig å støtte lokalmiljøet, da vi selv er en arbeidsplass med lokal produksjon på Birkeland.

B2B-nettverket er noe Christer, og alle oss i Vipers, er veldig stolte av. Hvordan bruker dere nettverket vårt?

Vipers har et fantastisk godt nettverk som vi kommer til å bruke bevisst. FOSSBAD har allerede flere kunder og samarbeidspartnere i nettverket, og ser frem til å få til en relasjon med enda flere.

Til sist. Har dere noen nye prosjekter eller produkter dere vil fremheve?

Akkurat i disse dager lanserer vi en ny møbelkolleksjon, med navnet New Block.

Dette er en videreutvikling av vår Block fra tidlig 2000-tallet, nå i et mer naturnært og eksklusivt design. Det at møblet bygger i bredden, gir et luftig uttrykk og en illusjon av et større baderom. Møblene kommer i Sort eik og Eik Struktur.

Vi er også veldig fornøyd med vår nye Garasjeinnrending, som i likhet med alle våre møbler, er bygget opp av svært fuktbestandige sponplater. Det gjør at den tåler det fuktige klimaet det er i garasjen.