Billetter, de nye reguleringene hvor det er tillatt med 200 tilskuere. – Vipers

Billetter, de nye reguleringene hvor det er tillatt med 200 tilskuere.

Det ble på regjeringens pressekonferanse 13.01.2022 lettet litt på regelene omkring tilskuerantall ved kultur- og sportsarragementer. Det betyr at vi nå kan ha 200 tilskuere i Aquarama. Disse må sitte på annethvert sete sånn at vi kan opprettholde den avstanden som kreves.

De 200 billettene som er tilgjengelig kommer til å bli fordelt med 100 billetter til våre samarbeidspartnere og 100 billetter til sesongkortinnehavere. For å sørge for at det blir gjort mest mulig rettferdig kommer billettene til å fordeles etter loddtrekning. 

Alle de som blir trukket ut i loddtrekningen vil få billettene direkte i appen sin. I tillegg vil de motta et pushvarsel eller en SMS som sendes ut gjennom billettsystemet vårt. Vi anbefaler dog at du sjekker i appen 2-3 dager før kamp om du har fått billetter for å være på den sikre siden. De av dere som IKKE blir trukket ut vil ikke få noen beskjed.

Disse regelene gjelder i første omgang frem til 1. februar 2022, og vi kommer tilbake med flere oppdateringer omkring tilskuerantall på våre hjemmekamper så snart nye retningslinjer foreligger.