Ragnhild Valle Dahl forlenger med Vipers! – Vipers

Ragnhild Valle Dahl forlenger med Vipers!

I dag har vi gleden av å annonsere at  Ragnhild Valle Dahl har signert en ny avtale som knytter den hardtskytende venstrebacken til Vipers Kristiansand frem til sommeren 2023. Det ligger også en opsjon i kontrakten som gjør at avtalen kan forlenges ytterligere ett år.

Du har vært noen sesonger i Vipers nå, Ragnhild. Hvorfor var det riktig å forlenge oppholdet i Kristiansand ytterligere?

Vipers er en toppklubb som har som mål å konkurrere med de beste også i tiden fremover. Jeg ser fortsatt på klubben som en god utviklingsarena for meg, hvor jeg har tro på at jeg vil ta ytterligere steg for mot å bli en enda bedre håndballspiller. Vi har en god treningshverdag hvor jeg får matchet meg godt. Det er mye læring i å spille sammen med, og bli utfordret av, de andre jentene på laget. 

Å spille i Champions League er også noe jeg setter høyt, og det er noe av det aller gøyeste jeg vet. Jeg har ambisjoner om landslaget, og jeg tror spill for Vipers kan være med på å styrke den muligheten. Jeg har i tillegg blitt veldig glad i alle i og rundt klubben, og jeg trives godt i Kristiansand. At jeg får mulighet til dette, i tillegg til at jeg ikke er så langt unna de jeg er glad i, er noe jeg verdsetter høyt.

Ragnhild Valle Dahl slik vi er vant til å se henne
Foto: Terje Refsnes

Hva er den største forskjellen på den Ragnhild Valle Dahl som kom fra Molde for to og et halvt år siden, kontra den Ragnhild vi ser uke inn og uke ut nå?

Jeg tror og håper at jeg har vokst og utviklet meg en del både som spiller, men også som menneske. Jeg har fått oppleve mye i tiden min her på godt og vondt, og jeg er spent på hvordan de neste to årene vil bli.

Denne sesongen har kanskje vært litt tråere enn mange så for seg etter Champions League-gullet i mai. Hvordan har du opplevd sesongen så langt, og hvordan tror du resten av sesongen blir?

Vi har brukt mye tid på å komme skikkelig i gang, kanskje lenger tid enn tidligere. Vi har hatt mange nye spillere, og har derfor trengt tid på å spille inn alle i måten vi skal spille på og i de valgte systemene. Men jeg synes vi har tatt nye steg i hver kamp, og det har jeg tro på at vi kommer til å fortsette med utover våren. Alle kamper i Champions League er tøffe, og i tillegg ser vi at vi må være påskrudde i hver kamp i norsk liga. Det blir spennende å se hvor langt vi kan nå, men vi jentene er i hvert fall veldig motiverte for å vise hva vi er gode for.

Vi gleder oss til å se Ragnhild ikle seg den rosa drakta i to nye år!