Vipersbrødet har blitt nytt! – Vipers

Vipersbrødet har blitt nytt!

Vipers Kristiansand har etablert seg som Norges beste håndballag. Vi skal skape vinnere og være en motivator for unge jenter som ønsker å nå toppen av både norsk og europeisk håndball. Klubben jobber med kultur, engasjement og stolthet. Vi ønsker å skape stolthet for hele landsdelen.

Nå relanserer vi Vipers-brødet i en ny og forbedret utgave. Vi har økt grovhetsprosent fra 52% til hele 95%. Det gir et mer fiberrikt og mettende brød. Samtidig har vi klart å forbedre ferskhetsopplevelsen og holde brødet saftigere lengre. Dette oppgraderte Vipers-brødet er allerede blitt en favoritt hos Vipers-jentene, som har vært med på å bestemme hvordan de ønsket det. 

Brødet har også fått ny pose. Nå pryder Vipers sine lokale stjerner brødposen. Ved hjelp av den nye posen har du også muligheten til å vinne flotte premier ved å scanne QR-koden på baksiden.

Gjennom vårt samarbeid med REMA 1000 og Mesterbakeren, kan du være med å bidra til at klubben skal fortsette sitt arbeid mot Europa-toppen. Hver gang du kjøper et Vipers-brød, støtter du klubben. Så ta turen til din lokale REMA 1000 butikk i Agder for å kjøpe verdens beste Vipers-brød!