Velkommen Martine Kårigstad Andersen – Vipers

Velkommen Martine Kårigstad Andersen

Drøye to år etter at hun debuterte for Vipers som 17-åring har Martine Kårigstad Andersen tatt store steg både på lån i Randesund, og senest hos Follo i Rema 1000-ligaen. Bakspilleren, som fyller 20 år i mai, har også etablert seg som en viktig brikke på juniorlandslaget (LK2002). Nå får hun lønn for all innsatsen og jobben hun har lagt ned. Til sommeren returnerer Kristiansandsjenta til Vipers Kristiansand!

Først og fremst Martine, hvordan føles det å ha signert for Vipers?

Det er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Å spille for Vipers har vært målet mitt helt siden jeg startet å spille håndball. Det er det jeg har tenkt på hver eneste styrkeøkt og hver enest håndballøkt, og det føles surrealistisk endelig å få trene med de beste i verden. Det er vanskelig å beskrive hvordan det føles, men jeg er utrolig stolt og glad for å oppleve dette.

Martine, her i aksjon mot Vipers

Hva slags forhold har du til Vipers?

Vipers har vært det lokale topplaget og det store målet mitt som klubbspiller. Jeg har et godt forhold til Vipers og spillerne der. Før pandemien trente jeg en del med dem og fikk kjenne på nivået. Etter det har lysten for å spille der bare økt. 

Fortell oss litt om håndballspilleren Martine Kårigstad Andersen?

Som håndballspiller er jeg målbevisst og lærevillig. Jeg har en iver til å bli best. Min største styrke er temposkiftet og farten i spillet mitt. Jeg vil også si at jeg alltid er farlig på mål, enten ved skudd utenfra eller gjennombrudd. 

Og til slutt: Hvordan blir det å returnere til Vipers?

Først og fremst gleder jeg meg til å lære fra de beste. Vipers har verdensklasse-spillere på alle posisjoner, og jeg får garantert en mye tøffere hverdag enn det jeg har hatt før. Vipers har gode trenere, og jeg vet jeg kan lære mye av dem også. Jeg gleder meg til å takle nye utfordringer, og utvikle meg som håndballspiller.

Martine Kårigstad Andersen slutter seg til Vipers-troppen før neste sesong, og vi ønsker henne velkommen tilbake til oss!