Oppsal venter på bortebane – Vipers

Oppsal venter på bortebane


Vipers er tilbake på norsk jord etter en tøff tur til Tyrkia med både hotelltrøbbel, værtrøbbel, og koronatrøbbel. To poeng ble det med hjem fra Kastamonu, men også tre spillere ute på ubestemt tid pga koronasmitte. Nå venter en bortekamp i Oslo, mot Oppsal, og kanskje får vi se ei ny jente i rosa?

Mina Hesselberg er spilleklar etter overgangen fra Follo. Det er ikke bekreftet at Ole Gustav Gjekstad tar med venstrekanten i bussen østover i morgen, men ettersom Sunniva Næs Andersen er den eneste friske venstrekanten, er det naturlig at Hesselberg i det minste blir med som en reserve.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Vipers-Oppsal-09-09-2021-68-1024x683.jpg
Tuva Høve gjorde sakene sine bra mot Kastamonu, og mot Oppsal kan det bli nye muligheter for trønderen
Foto: Terje Refsnes

Motstanderen fra Oslo vest har hatt en litt trøblete sesong. 3-2-9 på 14 kamper er nok litt bak det skjemaet trener Stian Bjermeland hadde på forhånd. Selv om Oppsal har et ungt mannskap, med noen navn Sørlendinger vil dra kjensel på, har de vist ved flere anledninger at de kan hamle opp med de aller beste i ligaen.

Det er flere spillere med en fortid i Vipers/Våg i Oslo-klubbens stall. Kristine Hårtveit Thomassen, Lina Marie Jensen, og Camilla Hennig-Olsen er alle spillere folk vil dra kjensel på. Lagets toppscorer er dog Marianne Haugstedt. Hun har scoret 33 mål flere enn spilleren med nest flest mål, og hennes 88 scoringer så langt i Rema 1000-ligaen plasserer henne langt inni topp 10 i ligaen.

Vipers reiser til Oslo med noen tunge forfall. Zsuzsanna Tomori, Jana Knedlikova, og Nerea Pena er nye spillere Ole Gustav Gjekstad definitivt må klare seg uten. I tillegg kommer de langtidsskadde i Silje Waade, Karoline Olsen, Hanna Maria Yttereng, Heidi Løke, og Vilde Jonassen.

Kampen mot Oppsal ser du på direktesport.no (krever abonnement) fra klokken 18.00