Jamina Roberts har signert for Vipers Kristiansand! – Vipers

Jamina Roberts har signert for Vipers Kristiansand!

Det ble i dag klart at den svenske bakspilleren Jamina Roberts spiller for Vipers fra og med sesongen 2022/23. Roberts kommer fra IK Sävehof i den svenske ligaen, hvor hun har tilbrakt de siste to sesongene.

I årets Champions League ligger Roberts på tredjeplass på toppscorerlista. Ni av disse scoringene har kommet i de to kampene mot Vipers.

Den svenske legenden har spilt 195 kamper for Sverige og scoret 459 mål på de kampene. Hun har tatt ett EM-sølv og en EM-bronse med landslaget. Under OL i Tokyo ble Roberts kåret til mesterskapets beste venstreback.

Vipers kjennes ut som et bra alternativ. Hele pakken er en bra løsning, både sportslig og sosialt, med tanke på at jeg har med meg et barn. Vipers er et bra lag, og det er en sportslig utfordring som jeg gleder meg til å ta fatt på.

Jeg har naturligvis snakket med Evelina og Bella, og de har snakket varmt om klubben, profesjonaliteten, og hvor bra det er å være der. Det gjorde det lettere å ta valget.

Offensivt er jeg venstreback som de fleste vet. Jeg skyter ikke så mye fra bak i banen, men går på gjennombrudd når det er mulig. I forsvar spiller jeg 2’er, og jeg tror jeg kan bidra begge veier for Vipers.

Den norske ligaen er nok bedre enn den svenske, men det jeg ser aller mest frem til er å spille Champions League med Vipers, og å få være del av et lag som kan slå fra seg ordentlig i den turneringen.

Jamina Roberts