Fransk landslagsstjerne klar for Vipers! – Vipers

Fransk landslagsstjerne klar for Vipers!

Vi har gleden av å presentere Océane Sercien-Ugolin som ny Vipers-spiller. Den franske landslagsspilleren kommer til Vipers Kristiansand fra et opphold i slovensk håndball hos Krim Mercator, og har signert en toårsavtale som starter sommeren 2022.

Sercien-Ugolin blir 25 år gammel i desember, og hun har allerede rukket å representere Frankrike 25 ganger. Siden 2020 har hun spilt for Krim i Slovenia, mens hun før det spilte for Paris 92 (Issy Paris). 

Jeg valgte Vipers fordi jeg liker prosjektet og håndballkulturen i klubben. Denne klubben kommer til å gi meg muligheten til å utvikle meg og til å vokse videre, og den kommer til å gjøre meg til en enda bedre håndballspiller

Som håndballspiller er jeg en toveisspiller, men den store styrken min er nok i forsvarsarbeidet. Om det er noe jeg må utvikle videre så er det utholdenheten og energien i spillet mitt.

Å bli kjent med den norske kulturen, både på og utenfor håndballbanen, blir veldig spennende. I tillegg gleder jeg meg til å bli kjent med byen, klubben, og lagvenninnene mine. Også gleder jeg meg til å spille håndball på “Vipers-måten”. Det er noe jeg tror passer meg bra.

Da jeg vant OL-gull med Frankrike var det noe av det største som kunne ha skjedd meg. Det er en følelse jeg fortsatt bærer med meg. Det er fantastisk å ha representert landet sitt på den måten, og å oppnå noe på vegne av en hel nasjon,