Vinterferietilbud – Vipers

Vinterferietilbud

Den 23. februar spiller Vipers Kristiansand hjemme mot Flint Tønsberg i Aquarama. Tiden vi har vært gjennom har vært preget av mange nedstengninger og restriksjoner. Nå som alt endelig har åpnet opp vil vi invitere barn (og voksne) på kamp med et kjempetilbud!

For kun 50,- får du et pizzastykke og en brus ved ankomst i hallen og dere får se verdens beste håndballag i aksjon. Det eneste kriteriet vi stiller er at alle MÅ møte opp i klubbdrakt. Det gjelder både voksne og barn.

Eventuelle spørsmål og bestilling skjer direkte på mail til christer@vipers.no. Bestillingsfrist er mandag 21. februar innen klokken 12.00 Vi håper så mange som mulig tar turen på tross av vinterferie, og oppfordrer spesielt lag og foreninger til benytte seg av denne muligheten.