Bella Gulldén forlater Vipers til sommeren – Vipers
Foto: Terje Refsnes

Bella Gulldén forlater Vipers til sommeren

Bella Gulldén har besluttet å avbryte kontrakten med Vipers Kristiansand av personlige grunner. Det betyr at den svenske bakspilleren forlater klubben etter denne sesongen.

Jeg har tatt et tøft valg om å avbryte kontrakten min etter denne sesongen. Det er av personlige grunner jeg har valgt å ta den avgjørelsen, og det har vært en veldig vanskelig avgjørelse å ta. Noen ganger tar livet en annen retning enn den vi ønsker, og jeg trenger rett og slett å bo nærmere framilien min.

Men jeg er så glad for at jeg tok sjansen på å spille i Vipers. Jeg har på veldig kort tid blitt glad i jentene og folkene i og rundt klubben. Det har ikke bare gitt meg håndballgleden tilbake, men det har gitt meg nye fantastiske bekjentskaper både på og utenfor banen.

Sesongen er ikke slutt enda, og jeg kom til Vipers for å vinne titler, og det er noe jeg kommer til å kjempe hardt for at vi skal klare.

Bella Gulldén

Vi takker Bella for innsatsen og ønsker lykke til videre.