Bli med på Cupfinalen! – Vipers

Bli med på Cupfinalen!

Lørdag 14. mai spiller Vipers Cupfinale i Nye Jordal Amfi. Molde er laget som må slås dersom Vipers skal sikre seg sin 5. NM-tittel på rad. Billettsalget er nå åpent, og du sikrer deg plass sammen med Vipers-fansen ved å kjøpe billetter gjennom denne linken:

KJØP BILLETTER HER. OPPGI KODE «Vipers21«

I tillegg til billettene har vår samarbeidspartner Norsk Tur satt opp en pakke som inkluderer buss, overnatting, frokost lørdag morgen, og inngang til pre-match vorspielet vårt på Williamsburg bab&beer på Karl Johan. Den pakka bestiller du ved å besøke Norsk Turs hjemmesider. HUSK AT KAMPBILLETT MÅ BESTILLES SEPARAT.

BESTILL BUSS-/HOTELLPAKKE HER

Pre-match vorspielet på Williamsburg bab&beer er åpent for alle. Billett kjøpes i døra.

Vi håper at Vipers-fansen tar seg en helgetur til Oslo for å støtte laget på vei mot en ny tittel!