Jana Knedlikova forlenger med Vipers! – Vipers

Jana Knedlikova forlenger med Vipers!

Jana Knedlikova har tatt Aquarama og Vipers Kristiansand med storm. Den tsjekkiske høyrekanten har virkelig funnet seg til rette, og hun har nå satt navnetrekket sitt på en kontraktsforlengelse som gjør at hun spiller i rosa frem til sommeren 2024.

Først og fremst, Jana, hvorfor forlenger du avtalen din med Vipers?

Jeg er utrolig glad for at jeg kan fortsette karrieren min her i Kristiansand, med Vipers, og for Rosabanden. Jeg har virkelig funnet meg til rette i laget og har møtt mange fantasstiske mennesker. Både på og utenfor banen har det vært en kjempefin tid, og det var ingen tvil om at jeg ville bli i Vipers.

Dette er din andre sesong i klubben. Hvordan har det vært frem til nå?

Dette er det andre året mitt i klubben og jeg har opplevd to veldig forskjellige sesonger. I fjor oppnådde vi alt vi kunne drømme om under veldig vanskelige forutsetninger. Denne sesongen har laget blitt mer internasjonalt, livet har returnert mer til det normale, og vi kan endelig spille foran fulle haller. Jeg håper vi fortsetter å gi de gode opplevelser, og at de fortsetter å støtte oss både hjemme og borte.

Hva tror du om sesongavslutningen?

Nå nærmer vi oss avslutningen på sesongen, og jeg syns vi har gjort en kjempejobb frem til nå. Vi er i kvartfinalen i Champions League, vi leder serien, og har kommet oss til den norske cupfinalen. Men de viktigste kampene er foran oss, og vi må fortsette å jobbe hardt dersom vi skal oppnå målene våre denne sesongen også.