VIEW Ledger er med på laget! – Vipers

VIEW Ledger er med på laget!

En av de nyeste samarbeidspartnerne våre er VIEW Ledger. Bedriften har lang fartstid innen regnskap, lønn, og automatisering av manuelle oppgaver og rutiner. Vi tok en prat med Stian Haug som er Sales Exectuive på Sørlandet.

Først og fremst; kan du fortelle litt om bedriften deres, Stian?

VIEW Ledger ble startet i 2004 av de tre brødrene Bratlie. I dag er VIEW et Nordisk konsern med store vekstambisjoner, og teller omtrent 400 kloke hoder totalt med kompetanse innen regnskap, lønn og teknologi og integrasjoner.

Lokalt har VIEW vært i Søgne i flere år, og  i høst ble også ​Regnskaps Companiet også en del av VIEW. Regnskaps Companiet har siden oppstarten i 2006 inntatt en ledende posisjon og er kjent for sin høye kompetanse.

Med solid erfaring  og toppmoderne skyløsninger hjelper vi bedrifter å prestere bedre. Vi gjør ikke bare regnskap, men passer også på å oversette tallene til noe som gir mening for våre kunder! I tillegg er vi glad i teknologi, og bruker Tripletex og XLedger til å automatisere manuelle oppgaver og rutiner. For kundene våre betyr det en kostnadseffektiv tjeneste.

Kort oppsummert sier vi: slipp regnskapet, få bedre oversikt – uten å blakke deg! Selv om vi er hel-digitale har vi koselige kontorer i Kristiansand og Søgne.

 Hvorfor velger dere å støtte Vipers?

Vi opplever Vipers som en utrolig fin, veldrevet og seriøs klubb med masse positivt rundt seg. I tillegg har vi veldig mange ansatte som er supportere, og setter pris på dette engasjementet.

Hvordan kom samarbeidet med Vipers i stand?

Vi tok kontakt etter at vi hadde bestemt oss for å bidra lokalt og ville inn i et B2B nettverk. Vi ble tatt godt i mot av Christer og opplevde dette som svært seriøst og bra. Vi har også en del av samarbeidspartnerne som kunder, gleder oss til å bidra videre til Vipers suksess.

Hva betyr Vipers for deg og dine ansatte?

For oss her i View Sørlandet betyr klubben masse. Vi har flere tidligere og aktive håndballspillere som klubben betyr masse for. Vi prøver så godt det lar seg gjøre å stille på alle kampene og lage god stemning.

B2B-nettverket er noe Christer, og alle oss i Vipers, er veldig stolte av. Hvordan bruker/kan dere bruke nettverket vårt?

Vi er til stede på det vi kan få til av arrangementer for å gjøre oss synlige. Vi håper å få til noen arrangementer sammen fremover, og setter veldig pris på alle samlingene. For vår del er det å skape bekjentskaper, og få presentert oss viktig. Vi føler oss veldig godt mottatt og setter pris på all den jobben som legges ned. Så er det opp til oss å bruke nettverket riktig. Når folk kjenner oss, håper vi selvfølgelig at vi kommer til bordet med et tilbud når partnerne ser etter ny regnskapsfører eller økonomisystemer. Vi kan fikse det kjedelige regnskapet, så kundene våre kan gjøre det de elsker og er best på.

Vi takker VIEW Ledger for samarbeidet, og gleder oss til å bli bedre kjent med de!