Sikrer Vipers billetten til Final4 lørdag kveld? – Vipers
Foto: Terje Refsnes

Sikrer Vipers billetten til Final4 lørdag kveld?

Final4. Det gjeveste en håndballspiller kan oppnå med klubben sin. Vipers var der i 2019 og reiste hjem med bronsemedalje, i 2021 ble det Champions League-gull, og i morgen kan jentene i rosa sikre seg en ny billett til Budapest.

Bortekampen mot Krim Mercator endte nøyaktig som man ønsket. 25-32 og 7-målsseier med hjem til Kristiansand var akkurat som bestilt. For enkelhetens skyld betyr det at Vipers går videre til Final4 dersom man unngår et tap med syv mål eller mer. 

I perioder i Slovenia viste Krim at det ikke er tilfeldig at de har nådd en kvartfinale i Champions League. Ana Gros og Tjasa Stanko, Andrea Lekic og resten sendte i vei noen skremmeskudd, så Vipers-jentene må være på hugget hele kampen.

Den store spilleren i det første møtet var Ana Debelic. Gang på gang ble linjespilleren funnet av Nora Mørk og de andre bakspillerne. Åtte scoringer ble det på den kroatiske jenta. Og det er ikke helt tilfeldig at Vipers får uttelling fra linjespillerne sine. De siste ukene har vi nemlig sett et voldsomt fokus på innspill til linje, og i begge kampene mot Fredrikstad fikk både Ana Debelic, Hanna Yttereng, og Lysa Tchaptchet mange gode avslutningsmuligheter.

Ei jente som gjerne vil nå Final4 igjen er Marta Tomac. Vipers.no fikk en liten prat med trønderen dagen før kamp.

Når man spiller om en plass i Final4 må man alltid forvente en tøff kamp. Vi må prøve å gjenskape den kampen vi hadde forrige helg i Ljubljana. Da var det mye bra i alle faser av spillet. Jeg vil påsta at det var en skikkelig lagseier hvor alle spillerne bidro positivt! Det var skikkelig gøy Vi gleder oss skikkelig til kampen i morgen, og vi kommer til å gi alt for å vinne foran vårt fantastiske publikum.

Alle husker den magiske stemningen vi hadde i Budapest første gang vi spilte Final4, og det har vi virkelig lyst å føle på igjen. Da vi sist sesong vant CL savnet vi vår 8 spiller. Det er noe helt annet å spille de gjeveste kampene foran våre trofaste og herlige supportere.

Vi kommer til å gjøre alt vi kan i morgen for å komme oss til Budapest, og da håper vi familie, venner, fans, og hele Kristiansand vil være med oss til Ungarn og sette preg på Final4. Det er drømmen!

Marta Tomac

Det er kun ståbilletter igjen til kampen mot Krim Mercator, og for å sikre deg en av de aller siste plassene til årets kamp besøker du vipers.woow.no og kjøper billetten der! Dersom du mot all formodning ikke skal i Aquarama i morgen sendes kampen på Viasat sine plattformer fra 18.00