Molde gjester Aquarama til sluttspillsemifinale – Vipers
Foto: Terje Refsnes

Molde gjester Aquarama til sluttspillsemifinale

De viktige kampene kommer tett som hagl i mai og juni. Etter å ha kvalifisert seg for Final4 på lørdag venter nye oppgaver allerede onsdag for Vipers-jentene. Molde kommer på besøk i Aquarama for å kjempe om en plass i finalen av sluttspillet.

«Best av tre»-serien mot Molde innledes i Aquarama før kamp to spilles i Molde 19. mai. Dersom lagene har vunnet hver sin kamp etter de to oppgjørene avgjøres det hele med en kamp tre i Aquarama. Denne kampen blir berammet om nødvendig.

Vipers slo som kjent ut Fredrikstad i kvartfinalen. De rosakledte trengte kun to kamper for å sikre avansementet. Molde derimot måtte ut i en avgjørende kamp tre mot Byåsen etter å ha tapt den første hjemmekampen etter fire ekstraomganger.

I de to serieoppgjørene mellom lagene ble det to seiere for Vipers. Hjemme i Aquarama ble det storseier med sifrene 38-27, mens det på bortebane i Molde Arena ble en enda større seier. 24-40 var en ordentlig maktdemonstrasjon av jentene fra Kristiansand. I hjemmekampen mot Molde leverte Nora Mørk en av sesongens beste prestasjoner da hun leverte 11 scoringer og åtte målgivende pasninger.

Lysa Tchaptchet, her fra Champions League-kvartfinalen mot Krim, har gjort sakene sine meget bra de siste ukene.
Foto: Terje Refsnes

Molde og Tor Odvar Moen er et lag vi kommer til å bli godt kjent med de neste ukene. Ikke bare skal lagene møtes i sluttspillet, også cupfinalen kommende helg går mellom Vipers og Molde. Vi legger opp til cupfinalevorspiel i Oslo (egen sak kommer), og etterfest i Kristiansand med forhåpentligvis et cupgull å feire! https://vipers.no/2022/05/09/cupfinalefest-pa-harveys/

Det er fortsatt billetter å få kjøpt til semifinalen i sluttspillet, og vi håper så mange som mulig tar turen til Aquarama onsdag kveld for å støtte jentene på veien til en ny sluttspillfinale. For å kjøpe billetter besøker du www.vipers.woow.no