Informasjon om cupfinalehelgen! – Vipers

Informasjon om cupfinalehelgen!

Til helga inntar Vipers Oslo. Cupfinalen spilles i Nye Jordal Amfi, og jentene går for sitt 5. strake cupgull. Vi vet at det er mange Vipers-fans som skal til Oslo, og vi har, sammen med ØIF Arendal, satt i stand et arrangement på Williamsburg Bab&Beer både på fredag og lørdag. På fredagskvelden blir det mulig å treffe Vipers-jentene når de kommer innom puben for å hilse på.

I tillegg til festlighetene i Oslo setter vår gode samarbeidspartner Harvey’s sammen et opplegg i Kristiansand på lørdag. De viser cupfinalen fra klokken 14.00, før de om kvelden inviterer til etterfesten. Også hit kommer Vipers-jentene så fort det lar seg gjøre.

Vi håper nettopp du vil være med på cupfinalefest enten du er i Oslo eller i Kristiansand!

Tidsskjema for cupfinalehelg

Fredag 13. mai

16.00: Williamsburg Bab&Beer åpner. Her holder vi til sammen med ØIF Arendal.

20:00: Spillerne og trenerne kommer innom Williamsburg Bab&Beer for å hilse på supporterne.

Lørdag 14. mai

11.00: Williamsburg Bab&Beer åpner. Her holder vi til sammen med ØIF Arendal også denne dagen. Det blir livemusikk og god stemning som oppladning til cupfinalen.

14.00: Harvey’s i Kristiansand åpner dørene for sin cupfinalefest. Her kan du komme å se kampen sammen med andre Vipers-fans.

14:15: Molde-Vipers i Jordal Amfi.

19.30: Harvey’s åpner igjen dørene for etterfesten. Her får vi et eget lokale, og Harvey’s opererer med egne Vipers-priser på mat og drikke.

21.00-22.00: Så fort Vipers-jentene er ferdig i Oslo hiver de seg på bussen mot Kristiansand. Første stoppested er Harvey’s for å treffe fansen og for å delta i festlighetene. Det er usikkert når nøyaktig ankomst er, men dersom ikke uforutsette ting oppstår vil det være mellom 21.00 og 22.00.