Tar Vipers seg til finalen av sluttspillet? – Vipers
Foto: Terje Refsnes

Tar Vipers seg til finalen av sluttspillet?

Etter en liten 17.mai-pause er Vipers-jentene tilbake i aksjon torsdag kveld. Jentene tar turen til Molde for å møte et hjemmelag som nok vil revansjere det smertefulle tapet i cupfinalen forrige helg. 

Som kjent har Vipers møtt Molde to ganger den siste drøye uka. Først ble det seier i Aquarama i den første semifinalekampen i sluttspillet, før Vipers sikret NM-gullet i Jordal Amfi lørdag ettermiddag, og nå har de rosa muligheten til å sikre seg en plass i sluttspillets finaleserie.

Marta Tomac mottar en toppscorerpremie tidligere i sesongen.
Foto: Terje Refsnes

De siste ukene har Vipers virkelig funnet storformen, noe de har bevist med storseire over Krim Mercator i Champions League, to ganger mot Fredrikstad i sluttspillets kvartfinale, og de nevnte kampene mot Molde. Å finne storformen i mai, der de viktige kampene kommer slag i slag, er slettes ikke negativt.

Ei av jentene som har bidratt stort de siste ukene er Marta Tomac. Vipers.no fikk en prat med playmakeren.

Det som blir viktig er å være 100% påskrudd når dommeren blåser i gang kampen. Molde er et lag som ofte er veldig gode på hjemmebane, så vi er nødt til å spille opp mot vårt beste. Vi er veldig motiverte fot å avgjøre semifinalen i sluttspillet i morgen, og da gjelder det å finne frem mye av det gode spillet vi viste i cupfinalen forrige helg. Vi gleder oss, og er klare for å gi Molde kamp om finaleplassen i årets sluttspill!

Marta Tomac

Kampen mot Molde ser du på TV2 Sport 1 og på TV2 Play fra klokken 18.30.