Vi åpner sesongen borte mot Larvik! – Vipers
Foto: Terje Refsnes

Vi åpner sesongen borte mot Larvik!

I går offentliggjorde håndballforbundet terminlista for sesongen 2022/23, og vi kan endelig begynne å planlegge for en ny sesong. Det er verdt å merke seg at alle kampene i terminlisten kan flyttes dersom det oppstår konflikter med andre turneringer som Champions League.

Vipers Kristiansand starter sesongen med en kort busstur østover. Larvik HK beholdt plassen i Rema 1000-ligaen etter kvalikspill, og det blir garantert håndballfest i Jotron Arena 1. september 2022.

Årets første kamp i Aquarama kommer en snau uke etter. Romerike Ravens kommer på besøk til Kristiansand 7. september. En snau måned senere kommer sesongens første toppoppgjør. Et hardtsatsende Storhamar kommer til Aquarama 5. oktober.

Ellers er det verdt å merke seg at mesterskapspausen kommer tidligere enn vi er vant til. Fra 23. oktober til 27. november har Vipers spillefri. Det betyr også at det spilles seriekamper i desember. Det blir en Trondheimstur i førjulsstria, med kamp borte mot Byåsen 14. desember.

Årets siste hjemmekamp kommer kun tre dager før julaften. 21. desember kommer Molde på besøk til Kristiansand til det som forhåpentligvis blir en juleklassiker i Aquarama.

Serieinnspurten kan bli ekstremt spennende. I de siste tre kampene står Byåsen, Sola, og Molde på motsatt banehalvdel. Tre lag som ønsker å blande seg inn helt i toppen av norsk kvinnehåndball. Serieavslutningen mot Molde går 29. mars, og vi håper Vipers-jentene kan juble for nok et seriegull den dagen!

Kilde:

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=410936#allmatches