Vipers Kristiansands håndballskole 2022 – Vipers

Vipers Kristiansands håndballskole 2022

Vipers Kristiansands håndballskole er utsolgt! Alle 450 plassene ble revet vekk, og det blir en stor håndballfest i Kristiansand første uka i august.

Ikke bare får jentene som er påmeldt masse håndballglede, det blir også sosiale aktiviteter som tur i badeland, tur i Dyreparken, og grillfester på skolene om kveldene. De store opplevelsene kommer i tur og orden for jentene mellom 10-16 år.

I år har vi tillegg inngått et samarbeid med Mizuno og Umbro som gir vanskeligstilte en mulighet til å delta på håndballskolen. Gjennom prosjektet «Nye Mønstre – Trygg Oppvekst» får noen barn, som ellers ikke ville hatt mulighet til å være med, gratis påmeldingsavgift til håndballskolen. Forhåpentligvis blir dette et prosjekt vi kan fortsette å støtte i tiden som kommer.

Vi gleder oss masse til å ta imot flere hundre barn til Kristiansand fra 1-5 august!