Julie Stokkendal Poulsen er vår nye målvakt! – Vipers

Julie Stokkendal Poulsen er vår nye målvakt!

Som kjent har Vipers Kristiansand mistet både Andrea Austmo Pedersen (Herning-Ikast) og Evelina Eriksson (CSM Bucuresti) før neste sesong. Inn har allerede Sofie Björjesson (Sävehof) kommet, og i dag kan vi offentliggjøre signeringen av Julie Stokkendal Poulsen. 

Den danske målvakten kommer fra 1. divisjonsklubben Bjerringbro FH og er en målvakt for fremtiden. 2001-modellen har fartstid fra akademiet hos Viborg, men før sesongen 2020-2021 returnerte Poulsen til Bjerringbro FH hvor hun startet karrieren.

Der har Julie Stokkendal Poulsen vært en viktig del i målvaktsteamet, og hun har vist prov på gode ferdigheter. Vi gleder oss til å se Julie i Vipers-drakta!

Hva tenker du om å skulle spille for Vipers neste sesong?

Jeg gleder meg masse til å komme til klubben, og til å være en del av et profesjonelt håndballmiljø. Jeg ser frem til å lære alle å kjenne, både i og rundt klubben, og det blir gøy med masse fantastisk håndballopplevelser.

Hvorfor ønsket du å signere for Vipers?

Det er en klubb med et fantastisk setup, og jeg er sikker på at jeg kan utvikle meg mye i klubben. Å få komme til utlandet å spille håndball er naturligvis en stor drøm som går i oppfyllelse for meg.

Jeg gelder meg til å gi ALT jeg har for Vipers Kristiansand!

Ole Gustav Gjekstad har følgende å si om sin nye målvakt:

Julie er en ung lovende målvakt som er klar til å ta steget videre. Hun har god fysikk, er treningsvillig, og vi gleder oss til å ønske henne velkommen til Kristiansand