Seier i årets første treningskamp! – Vipers

Seier i årets første treningskamp!

Vipers Kristiansand er på treningsleir på Sunnmøre. Det spilles to kamper mot nyopprykkede Volda, og to kamper mot Molde. De tre første kampene spilles i fantastiske Volda Campus Arena, mens den siste kampen spilles i Ulstein Arena. Den første kampen mot Volda samlet 1.000 tilskuere, og det var nesten Champions League stemning på tribunene.

Kampen endte til slutt Volda – Vipers 18-37. Vipers åpnet best og ledet med fem mål etter 8 minutter. Resten av omgangen holdt Volda godt følge med Vipers. I andre omgang dro Vipers fra og vant til slutt med solide sifre. Flere av de nye spillerne presenterte seg positivt, og Anna Vyakhireva ble kåret til Vipers beste spiller av en lokal jury.

Det var en «komme i gang»-kamp, men etter forutsetningene syns jeg vi gjorde en god forestilling. Det var mange som viste seg frem og det var god stemning i hallen!

Endre B. Fintland, assistenttrener Vipers