Final4 er naturligvis drømmen -Jamina Roberts – Vipers

Final4 er naturligvis drømmen -Jamina Roberts

Én av sommerens nysigneringer i Vipers er Jamina Roberts. Den svenske bakspilleren har etterhvert blitt en rutinert håndballspiller, og med en merittliste lenger enn de aller fleste andre håper nok Vipers-publikummet de skal få en ny kjæledegge i Aquarama de neste årene.

1. Nå har du vært i Vipers og i Kristiansand en stund. Hvordan har du funnet deg til rette i laget og i byen? 

Jeg føler at jeg har funnet meg til rette både i byen og laget allerede. Til tross for at jeg har vært på sidelinjen i et par uker føler jeg virkelig at jeg har funnet min plass. Jentene er lette å ha med å gjøre, vi bor bra og sentralt, og jeg trives veldig godt så langt.

2. Er det noe som har overrasket deg ved Vipers? Det være seg både på og utenfor banen. 

Den største overraskelsen er kanskje hvor avslappet ting er. Når man signerer for Champions League-vinnerne tenker man at alt er hardt og tøft, men det er egentlig veldig avslappet, humant, og menneskelig.

SESONGKORT OG BILLETTER TIL ÅRETS KAMPER KJØPES PÅ VIPERS.WOOW.NO

3. Hvilke personlige forventninger til sesongen?

Jeg håper vi vinner noen titler, så ærlig må jeg være. I tillegg håper jeg at vi går langt i Champions League også. Final4 er naturligvis drømmen, men det er en utrolig lang vei frem dit så jeg vil ikke si for mye om det, men det er definitivt noe jeg håper på.

4. Første kamp mot Larvik kommer allerede på torsdag. Kribler det litt i kroppen etter å få kommet ordentlig i gang?

Sesongoppkjøring er ikke det gøyeste man gjør, så det blir skikkelig kult at sesongen drar i gang på ekte. Selv om jeg ikke kan være med 100% blir det gøy at ting starter og at vi skal spille tellende kamper igjen. I tillegg til at treningene handler mer om kampforberedelse enn kondisjon.

Jeg gleder meg til å bli kjent med en ny liga, og jeg gleder meg skikkelig til å spille foran den fantastiske Vipers-fansen.

5. Hva er det Jamina Roberts kan tilføre Vipers?

Hva jeg kan bidra med? Det får vi se, men jeg håper at jeg kan bidra med fart og gjennombruddstyrke. Jeg vil også gjerne lære bort ting til de andre spillerne i klubben, og samtidig lære nye ting selv. Det er utrolig viktig at man hele tiden utvikler seg, og vi har mange dyktige spillere i laget som alle har ulike styrker og kvaliteter. Jeg håper vi kan ha et stort utbytte av hverandre.

Vi ønsker Jamina og resten av Vipers-jentene lykke til med sesongen.