Sesongens første hjemmekamp i Aqurama – Vipers
Foto: Terje Refsnes

Sesongens første hjemmekamp i Aqurama

Etter en perfekt start på sesongen, der Larvik ble slått med sifrene 18-35, tar Vipers imot Romerike Ravens i Aquarama til årets første hjemmekamp. Ane Mällbergs lag kommer til Kristiansand fra en overbevisende seier hjemme mot Fana.

Bergenslaget ble sendt hjem fra Skedsmohallen med 32-22 i bagasjen. Kampens store spiller var Anniken Wollik. Smått utrolige 18 scoringer på 19 forsøk sto hun igjen med etter kampen. Kantspilleren scoret fra alle posisjoner og muligheter, og viste at hun er en spiller å passe ekstra godt på.

Vipers var, som sagt, en tur til Larvik i serieåpningen. Ole Gustav Gjekstad fikk se sitt «nye» lag i en tellende kamp for første gang, og det var mange positiver å ta med seg. Nyervervelsene Oceane Cercien-Ugolin, Anna Vyakhireva, og Jamina Roberts gjorde det skarpt fremover på banen. Etter pause fikk både Sofie Börjesson og Julie Stokkendal Poulsen prøve seg i målet, og begge to leverte flere kvalifiserte redninger.

Ragnhild Valle Dahl utmerket seg også i Jotron Arena. To scoringer og tre målgivende pasninger ble det på bakspilleren. Vipers.no spurte Valle Dahl hvordan det blir å spille foran et sulteforet Aquarama-publikum igjen, og hva man kan forvente av Romerike Ravens.

Det blir veldig gøy å endelig spille i Aquarama igjen! Romerike Ravens har prestert bra i sesongoppkjøringen og hadde en overbevisende seier mot Fana i første seriekamp. Jeg synes jentene virker veldig motiverte til å gjøre en god kamp, og vise oss fra vår beste side for de som tar turen i hallen i morgen.

Ragnhild Valle Dahl

Det har blitt solgt godt med billetter til kampen mot Ravens. Vi anbefaler at du bestiller billetter på forhånd på vipers.woow.no for å være sikret en plass. Kampen har avkast klokken 18.30.