Håndballfest i Porsgrunn Arena – Vipers

Håndballfest i Porsgrunn Arena

Onsdag kveld inviteres det til håndballfest i Porsgrunn Arena. Først tar Urædd Håndball imot ØIF Arendal til dyst i herrenes 3. runde i NM, før Pors Håndball er verter for Champions League-mesterne fra Vipers Kristiansand rett etterpå i samme arena til 3. runde kamp i kvinnenes NM.

Pors Håndball hører i det daglige til i 2. divisjon. Der har laget åpnet sesongen med én seier og én uavgjort på de første to kampene. Deres toppscorer i begge de to kampene var Susanne Denise Pettersen, som først og fremst er kjent som en fremragende beachhåndballspiller.

Vipers Kristiansand reiser til Porsgrunn nærmest rett fra en fremragende bortekamp i Ljubljana på søndag. Krim Mercator ble slått ganske enkelt i sesongens andre Champions League-kamp, og Vipers-jentene er nå klare for å starte jakten på sin sjette NM-tittel på rad.

Ei av jentene i Vipers, Sunniva Amalie Næs Andersen, er født og oppvokst på Grenland, og returnerer til nærområdet sitt for å spille håndball.

Det blir veldig gøy å spille kamp i nærområdet igjen, og det blir skikkelig gøy å spille i en hall jeg har spilt i mange ganger i barndommen og som jeg kjenner godt. Hovedfokuset i kampen blir å løpe masse både i forsvar og i angrep. Det blir skikkelig gøy, og jeg håper vi klarer å bidra til en håndballfest!

Sunniva Amalie Næs Andersen

Arrangørene melder om stor interesse, og de håper mange Vipers-fans tar turen til Porsgrunn for å delta på håndballfesten de har invitert til. For mer informasjon kan du besøke Pors Håndball på Facebook.