Silje Waade forlenger også med Vipers Kristiansand – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

Silje Waade forlenger også med Vipers Kristiansand

De gode nyhetene fortsetter! Vi er veldig stolt av å kunne melde at Silje Waade fortsetter karrieren i Vipers Kristiansand, og signerer en ny toårsavtale.

Dette sier Silje om å forlenge med Vipers:

«Treningshverdagen i Vipers er god. Her trener jeg med toppspillere hver dag. Dette tror jeg vil gjøre meg til en bedre spiller. Dessuten tror jeg Vipers er riktig klubb etter å ha kommet tilbake fra skade. Føler meg på god vei tilbake til gammelt nivå. Målet er å bli enda bedre. Lysten til å spille håndball er større enn noen gang.»

Ole Gustav Gjekstad supplerer:

«Det er veldig gledelig at Silje er tilbake for fullt, og at hun er klar for nye år i Vipers. Med en langvarig kneskade som holdt henne ute forrige sesong, var det ikke gitt at det skulle gå bra. Silje er nå tilbake som forsvarsklippen i laget, og hun er også en veldig viktig person som rollemodell og kulturbygger.»