Ny seier for Vipers i Champions League! – Vipers

Ny seier for Vipers i Champions League!

Lørdag 22. oktober spilte Vipers kamp mot Bucuresti foran et fullstappet Aquarama. Kampen endte til slutt 35 – 29, og det var et jublende Vipers-lag som kunne feire enda en seier i Champions League.

Før lørdagens kamp hadde ikke CSM Bucuresti tapt noen av sine tidligere kamper i Champions League, og det var forventet å bli en tøff kamp. Med uavgjort til pause begynte det jevnt. Vipers klarte å justere seg etter pausen og spilte dermed en veldig god andre omgang som førte til en femmålsseier for jentene.

Vi har tatt en prat med assistenttrener Endre Fintland for å spørre han om kampen mot CSM Bucuresti:

• Vi har et veldig fast opplegg mot hver Champions League kamp, eller hver seriekamp. Før en Champions League-kamp har vi ofte ekstra spillermøter, sånn at det blir ofte to til tre slike. I forhold til Bucuresti så gjør vi ingenting annerledes i den kampen enn de taktiske disponeringene som vi mener var lurt mot det laget vi møtte.

Hva er bra? Hva vil dere ta med dere videre og jobbe med fremover?

• Overskriften er nok at det vi gjør i andre omgang viser en vanvittig laginnsats. Hver enkelt kommer opp på et nivå hvor de går inn i krigen, og de duellene som er én mot én- både i forsvarsspill og angrep. Der synes jeg vi stod opp veldig, og da blir det veldig bra for oss som et lag.

Det var som nevnt et fullstappet Aquarama som møtte Vipers-jentene lørdag kveld. Den gode stemningen og jubelen fra supporterne hadde definitivt mye å si for kampviljen.

• Jeg tror definitivt det har noe å si for jentene og for alle rundt at vi har et fullstappa Aquarama, som lager såpass mye liv og støtter oss. Det er helt klart at det gjør at det er vanskelig å slå oss på hjemmebane, når vi føler den støtten der. Jeg tror også at fordi det var lenge siden jentene hadde spilt kamp, så var det flere folk i publikum. Jeg håper det vil fortsette sånn i kamper som kommer fremover, både i Rema 1000-ligaen og Champions League. Det betyr mye for oss.

Denne seieren var veldig viktig for Vipers og veien videre i Champions League. Etter Bietigheims tap forrige søndag, er Vipers nå med i toppen.

• Bucuresti er et lag jeg tror vi kommer til å se ligge i toppnivå-puljen. Så det er klart at det var en veldig viktig seier for oss, avslutter Endre.