Klare for hjemmekamp – Vipers

Klare for hjemmekamp

Det er gøy å spille håndballkamper når rammene rundt kampen er bra. Gårsdagens bortekamp mot Aker Topphåndball trakk over 1300 tilskuere og vertene viste i tillegg, til tider, frem god håndball. Det ble den håndballfesten som vertene hadde håpet på, så takk til hjemmelaget for et flott arrangement!

For Vipersjentene var kanskje det viktigste med gårsdagens kamp, å komme i gang etter mesterskapspausen på en god måte. Og selv om det var litt rusk i maskineriet, ble det til slutt en grei seier, 26 – 38. På onsdag er nok nivået på motstanderlaget et par hakk opp, når Sola kommer på besøk til Aquarama. Og Sola er klare for å gi oss en god kamp om poengene!

Sist sesong opplevde vi jevnere oppgjør mot de regjerende Champions League vinnerne – og er nok en gang klare for å gi de kamp om poengene.

Mesterskaps-pausen er over – nå venter travle uker før jul – Sola (sola-hk.no)

Billetter til onsdagens kamp finner du her:
Web: https://vipers.woow.no/#!/match/buy/590/
App: https://vipers.woow.no/goToAPP?bm=590/