Billettpakker til Final8 – Vipers
Foto: Final8

Billettpakker til Final8

Vipers er som kjent klare for Final8 i Arendal siste helga i februar. Sammen med Kristiansand Topphåndball og Portal Travel, har vi satt sammen noen billettpakker, både til privatpersoner og til sponsorer/samarbeidspartnere.

På denne linken finne du billettpakkene som vi har utarbeidet: https://portaltravel.qondor.com/final8. Koden for sponsorer/samarbeidspartnere er: PARTNERF8 (denne koden gir tilgang til partnerpakkene).

Det vil ikke være mulig å parkere ved Sør Amfi denne helgen, så vi anbefaler å melde dere på fellestransporten som vi arrangerer.

Final 8-appen

Billetter kan også kjøpes i Final8-appen. Appen finner du både i App Store (iPhone) og i Google Play (Android). NB!: Husk mellomrom mellom «final» og «8» når du søker etter appen i App Store/Google Play.

Arrangøren anbefaler publikum å laste ned appen. Der vil det komme oppdatert informasjon og nyheter om arrangementet, i tillegg til at billetter ligger trygt lagret her.

Mer informasjon om Final8 finner dere her: Final8.