Tap i Romania – Vipers

Tap i Romania

Vipers har i ettermiddag spilt kamp i Champions League borte i Romania. Vipers og motstander CSM Bucuresti lå som nummer en og to på tabellen for gruppe A med tretten poeng hver, før dagens toppkamp.

Det var Vipers og Markèta Jerabkova som sto for kampens første skåring, før hjemmelaget sørget for balanse i regnskapet og de tok også føringen i kampen. De klarte aldri å riste av seg Vipers i den første omgangen, men var oppe i tomålsledelse ved et par anledninger (3-1 og 10-8).

Etter at CSM Bucuresti gikk opp i en tomålsledelse, sørget Markèta Jerabkova med to kjappe skåringer for balanse i regnskapet. Kort tid etter, sørget Oceane Anais Anaelle Sercien-Ugolin for at Vipers igjen var i føringen 11-12. Og Vipers klarte å holde på føringen resten av omgangen, og kunne gå til pause med ettmålsledelse, 15-16.

Vipers startet også andreomgangen bra, og var etter 32:39 i føringen med to mål, 16-18. Imidlertid slo CSM Bucuresti kraftig tilbake. Anført av to av sine norske spillere, Emilie Hegh Arntzen og Malin Larsen Aune, tok vertene over og var oppe i en firemålsledelse midtveis i omgangen.

Da Cristina Georgiana Neagu sørget for femmålsledelse, 26-21, med cirka seks minutter igjen, så det vanskelig ut. Selv om Vipers klarte i pynte litt på resultatet mot slutten av omgangen, var det CMS Bucuresti som kunne gå seirende ut av kampen, 27-24, og dermed tok de også over tabelltoppen i gruppe A.

Du kan lese mer om kampen hos Fædrelandsvennen (+), Ledet til pause. Så ble det tøft for Vipers. – fvn.no, eller i EHFs livedekning, EHF Ticker WOMEN’S Champions League 2022/23 Live Results (ehfcl.com).