Generalsponsor forlenger – Vipers

Generalsponsor forlenger

Rett før jul ble det kjent at vår generalsponsor, DNB, forlenger sitt engasjement med ytterligere tre år. Dette betyr at DNB i denne omgangen blir med oss ut 2025. Klubben er både stolt og ydmyk over å ha fått med seg en så stor og viktig partner de neste sesongene.

Faksimile Fædrelandsvennen 23.12.2022.

DNB er inne i sin sjette sesong som generalsponsor og har nå altså forlenget sin avtale med ytterligere tre år. Avtalen sikrer Vipers et syvsifret beløp de neste årene, noe som gjør avtalen betydelig, både for Vipers og for DNB.

For Vipers er denne signeringen svært viktig, det er slike avtaler som gjør oss i stand til å signere nye avtaler med stjernespillere som Katrine Lunde og Anna Vyakhireva.

Avtalen skal gi DNB sine kunder fordeler, blant annet å kunne delta på kamper.

I forbindelse med avtalesigneringen benyttet vi anledningen til å spørre DNB noen spørsmål om deres forhold til Vipers. Under her følger spørsmålene vi stilte, og hva DNB svarte på dem.

Hva betyr avtalen for DNB?

For oss i DNB er avtalen med Vipers ekstremt viktig! Både her i Kristiansand, men også i nasjonal målestokk. De er et lokalt lag med flotte kvinnelige rollemodeller. De passer DNB sin satsing og profil perfekt med tanke på #huninvesterer som ønsker å tette kapitalgapet mellom kvinner og menn. Samtidig er vi så heldige at vi har stort lokalt engasjement fra DNB sin side inn mot Vipers, og vi ønsker som bank å få mest mulig ut av avtalen i form av nye kunder.

Logo Vipers Kristiansand. Foto: Vipers Kristiansand.

Hvorfor Vipers?

Vi har jobbet tett med Vipers i mange år, og vi gleder oss til å støtte verdens beste kvinnelige håndballag de neste to årene! Vi opplever også at kundene våre er stolte over at banken deres støtter Vipers.

Hva vil du trekke frem som egenskaper til Vipers?

Vipers er fremoverlent og byr på seg selv. De har et sterkt ønske om å lykkes i det de driver med, og er flinke til å skape engasjement både på- og utenfor håndballbanen. Klubben har gode verdier som gjør at de tiltrekker seg spillere og samarbeidspartnere for å nå sine mål. For barn og unge er de fine rollemodeller som er synlige og bidrar positivt i bybildet.