Komfortabel seier i Åsane Arena – Vipers
Foto/illustrasjon: Vipers Kristiansand.

Komfortabel seier i Åsane Arena

Vipers er inne i et tøft kampprogram for tiden, med åtte kamper i løpet av 24 dager. I en periode nå, er det Rema 1000-ligakamper midt i uka og Champions League-kamper i helgene. I dag spilte Vipers bortekamp mot Tertnes i den hjemmelige serien og tok en komfotabel seier.

Dagens tropp var noe redusert i forhold til hva Vipers stilte med i Aquarama sist helg. Marketa Jerabkova brakk, som kjent, nesa og i tillegg var heller ikke Jamina Roberts og Tonje Refsnes med i dagens tropp.

Det var Vipers som sørget for kampens første skåring etter et drøyt minutt med Lysa Tchaptchet Defo. Tertnes nettet to ganger, før Lysa Tchaptchet Defo satte to mål til og sørget for Vipersledelse 2-3 etter 5:48. Lagene fulgte så hverandre tett og vekslet på ettmålsledelse inntil Ragnhild Valle Dahl sørget for tomålsledelse til Vipers, 5-7, da hun satte inn en sjumeter etter drøye 14 minutter.

Utover omgangen tok Vipers mer og mer over kontrollen på kampen og kunne gå til pause med en seksmålsledelse, 11-17, godt hjulpet av Mina Hesselberg som sørget for fem mål i løpet av omgangens knappe siste åtte minutter.

Målene kom nærmest i puljer i dag, Ragnhild Valle Dahl sørget for Vipers sine fire første mål i omgangen (hun skåret totalt fem mål for Vipers i løpet av omgangens ti første minutt). Vipers økte sin ledelse utover i omgangen, og etter 11 minutter sørget Anna Vyakhireva for timålsledelse til Vipers, da hun satte inn 14-24.

Timålsledelsen holdt seg i ti minutter. Med rundt ni minutter igjen av kampen, sørget to kjappe Vipersmål for tolvmålsledelse, 19-31 etter 21:23. Til slutt endte det med timålsseier 24 – 34. Dagens toppskårer for Vipers ble Ragnhild Valle Dahl med ni mål, fulgt av Lysa Tchaptchet Defo og Mina Hesselberg med seks mål hver.

For flere detaljer fra kampen, sjekk Fædrelandsvennen (+), Vipers leder. 21-åring storspiller. – fvn.no, eller NHF sin livedekning, Live kamp, Tertnes Håndball Elite – Vipers Kristiansand (Våg Elite) | handball.no.

Ny kamp i Chanpions League på lørdag

Lørdag kommer SG BBM Bietigheim til Aquarama for ny kamp i Champions League. Billetter til kampen (avkast 18:00) finner du enten i appen vår eller her: VIP – billettsalg (woow.no).