Maktdemonstrasjon på bortebane! – Vipers
Ravens - Vipers 25.1.2023. Foto/illustrasjon: Vipers Kristiansand.

Maktdemonstrasjon på bortebane!

Etter å ha sikret plass i kvartfinalen i Champions League mot Odense sist lørdag, var det Romerike Ravens og den hjemlige Rema 1000-ligaen som gjaldt i dag. Og på Romerike hadde de gledet seg til dagens kamp: Klart for håndballfest! – Ravens.

Før dagens kamp topper, som kjent, Vipers med 24 poeng på tolv kamper. Dagens hjemmelag, Romerike Ravens, lå på den viktige åttendeplassen, med elleve poeng på tolv kamper. Ut i fra tabellen, burde gjestene ha små problemer med å ta med seg to poeng fra dagens kamp.

Jevn start på kampen – før Vipers viste styrke

Vipers skåret kampens første mål ved Markèta Jerabkova, men i omgangens første åtte-ni minutter fulgte lagene hverandre tett. Først etter knappe ti minutter Vipers i føringen med to mål, da Tuva Ulsaker Høve sørget for ledelse 5-7, etter 09:27.

Drøye to minutter senere, sørget Ana Debelic for at Vipers sin ledelse var oppe i tre mål, 6-9. Halvveis i omgangen tok hjemmelaget timeout, uten at det fikk noen merkbare resultater. I stedet var det Vipers, anført av en strålende Markèta Jerabkova, som økte ledelsen.

Etter 20:30 ledet Vipers med sju mål, 8-15, og i omgangens siste minutter bare fosset de videre, og kunne til slutt gå til pause med nimålsledelse, 12-21. Markèta Jerabkova var strålende i første omgang, med ni mål og seks assist i følge statistikken til NHF.

Maktdemonstrasjon i andre omgang

Selv med Markèta Jerabkova på benken, var det gjestene som kontrollerte andreomgangen fra avkast. Vipers økte sin ledelse utover i omgangen, etter knappe tolv minutter, sørget Jana Knedlikova for trettenmålsledelse, da hun satte inn 16-29.

Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende, dersom det var noe spenningsmoment i andre omgang, var det eventuelt hvor stor Vipers sin seier skulle bli. Kampen ebbet til slutt ut med seier til Vipers, 25-40!

For flere detaljer fra kampen, sjekk Fædrelandsvennen (+), Følg Ravens-Vipers og chat med vår reporter – fvn.no, eller NHF sin livedekning, Live kamp, Romerike Ravens – Vipers Kristiansand (Våg Elite) | handball.no.

Ny kamp på lørdag

Allerede lørdag er det klart for ny kamp i Rema 1000-ligaen. Da tar Vipers imot Volda hjemme i Aquarama klokka 18:00. Billetter finner du her: VIP – billettsalg (woow.no), eller i appen vår.