Lois Abbingh er klar for Vipers Kristiansand – Vipers

Lois Abbingh er klar for Vipers Kristiansand

Vipers gleder seg over å ha signert den nederlandske stjernespilleren Lois Abbingh. Kontrakten gjelder for to år. 

Lois er 30 år, og har tidligere spilt for blant annet Issy Paris, Rostov Don og Odense. Lois er en hardtskytende, rutinert og klok bakspiller som vil bidra både offensivt og defensivt.

Lois har lenge vært en sentral figur på det nederlandske landslaget, og har vunnet flere mesterskapsmedaljer. I 2019 vant Nederland VM-gull etter å ha vunnet finalen med 30-29. Lois scoret det siste målet på straffekast få sekunder før slutt. Dette var Nederlands første VM-gull. Hun ble også toppscorer i samme mesterskapet med 71 mål. 

Lois om skiftet til Vipers:

– Jeg er veldig stolt over å få spille for en klubb som er to ganger Champions League-mester, og som har dominert den norske ligaen de siste årene. Jeg håper å kunne bidra på best mulig måte, og jeg er helt sikker på at både jeg og min familie vil føle oss hjemme i Kristiansand.

Vi gleder oss til å se Lois i Aquarama fra neste sesong!

For mer informasjon, sjekk Fædrelandsvennen (+): Håndballstjerne klar for Vipers – fvn.no.