Vi styrker stallen – Katarina Jezic klar for Vipers – Vipers
Katarina Jezic. Foto: KASTAMONU BELEDIYESI GSK/EHF.

Vi styrker stallen – Katarina Jezic klar for Vipers

Vipers Kristiansand velger å styrke spillerstallen med en ekstra spiller foran en hektisk sesonginnspurt. Katarina Jezic er fristilt fra sin nåværende klubb Kastamonu Belediyesi GSK i Tyrkia, og har skrevet kontrakt med Vipers ut denne sesongen. Hun vil raskt være spilleklar. Jezic er kaptein på det kroatiske landslaget, er linjespiller og en markant forsvarsspiller.

Ole Gustav Gjekstad uttaler:

Vi har fulgt med på Katarina Jezic over tid, og er glade for at hun nå kommer til Vipers. Hun er en fighter som er god i begge ender av banen, og som har en litt annerledes spillestil enn de to linjene vi har i stallen nå. 

Vi har nå en robust spillerstall til det kampprogrammet som venter utover våren.

Katarina Jezic har tidligere i karrieren spilt for ungarske Siófok KC (2016-2022), rumenske Baia Mare (2015-2016), kroatiske Lokomotiva Zagreb i to perioder (2011-2012 og 2014-2015) montenegrinske ŽRK Budućnost Podgorica (2012-2014) og kroatiske ŽRK Zamet (2009-2011).

#31 Ana Debelic. Foto: Vipers Kristiansand.

Siden 2011 har Katarina Jezic spilt 83 kamper og skåret 170 mål for det Kroatiske landslaget. Hun var sentral da Kroatia tok tredjeplassen i EM 2020. I podcasten (Un)informed Handball Hour ser Katarina Jezic og Ana Debelic tilbake på EM 2020: EHF EURO 2022 – 24 October: Queens of Shock Katarina Jezic and Ana Debelic on Croatia now and in 2020 by (Un)informed Handball Hour (soundcloud.com).