Seier og skåringsrekord i Aquarama – Vipers
Vipers - Fredrikstad 8.2.2023. Foto: Terje Refsnes.

Seier og skåringsrekord i Aquarama

Før dagens kamp toppet Vipers Rema 1000-ligaen i ensomt majestet, med 30 poeng på femten kamper. Fredrikstad lå på sjetteplass med seksten poeng på femten kamper, á poeng med Molde på fjerdeplass og Larvik på femteplass.

Målrik førsteomgang

Vipers – Fredrikstad 8.2.2023. Foto: Terje Refsnes.

Det ble en målrik start på kampen, før det var gått tre minutter, var sillingen 3-3 og før det var gått fem minutter, hadde Vipers doblet målbeholdningen, og ledet 6-3. Målene fortsette med å renne inn, i begge ender av banen. Etter fjorten minutter var hjemmelaget i føringen med 15-10.

Andre halvdel av førsteomgang ble ikke like målfull som den første, men Vipers kunne gå til pause med en sjumålsledelse, 23-16. Toppskårer for Vipers i første omgnag var Ragnhil Valle Dahl med smått utrolige ni mål (på ni forsøk)!

Målfesten fortsatte i andreomgang

Det ble skåret bra med mål i starten av andreomgangen også. Etter drøye 37 minutter kunne Ragnhild Valle Dahl sørge for timålsledelse til Vipers, da hun satte inn 29-19 fra sjumeteren. Vipers fortsatte bare kjøret og hadde skåret 31 mål før det var spilt 40 minutter. Det fikk en til å lure hvor dette kunne ende?

Halvveis i omgangen var Vipers oppe i en femtenmålsledelse, 34-19. Hjemmelaget benyttet anledningen til å la flere av spillerne få spilletid, noe hele tolv forskjellige målskårere vitner om.

Det endte med ny skåringsrekord for Vipers på hjemmebane i toppserien, nittenmålsseier 46-27. Den forrige skåringsrekorden var på 45 mål. Ragnhild Valle Dahl puttet ytterligere tre mål i andreomgang og ble Vipers toppskårer med tolv mål. Hun ble også kåret til hjemmelagets beste spiller.

Ragnhild Valle Dahl ble toppskårer med tolv mål og ble også kåret til banens beste spiller. Vipers – Fredrikstad 8.2.2023. Foto: Terje Refsnes.

For flere detaljer fra kampen, sjekk ut Fædrelandsvennen (+), Følg Vipers sin hjemmekamp og chat med vår reporter – fvn.no, og håndballforbundets livedekning, Håndball LIVE, Live kamp, Vipers Kristiansand (Våg Elite) – Fredrikstad Bkl. | handball.no.

Neste hjemmekamp i Aquarama er onsdag 15.2. 18:30. Da er det Aker Topphåndball som kommer på besøk. Billetter til kampen finner du enten i appen vår eller her: VIP – billettsalg (woow.no).