Hyllet frivilligheten – Vipers
Seriemesterne og de friviilige feirer gullmedaljene i Aquarama 26.3.2023. Foto: Vipers Kristiansand.

Hyllet frivilligheten

I forbindelse med kampen mellom Vipers og Byåsen i Aquarama på søndag ble de frivillige i Vipers hedret av Gjørn Gunnar Bruun Hansen på vegne av Norsk Tipping og Norsk Topphåndball. Det ble også delt ut et Frivilligstipend til Vipers sine frivillige.

Verdens beste frivilligapparat

Her er begrunnelsen fra Norsk Tipping og Norsk Topphåndball:

«Norsk Tipping og Norsk Topphåndball har ønsket å sammen hedre frivillige i klubber hvor frivilligheten står sterkt. Og vi vet at Vipers fantastiske reise i internasjonal håndball ville ikke vært mulig uten alle de frivilliges fantastiske innsats. Man blir ikke best i verden på banen, uten samtidig å ha verdens beste frivilligapparat utenfor banen. Vi er mektig imponert over det frivilligheten i klubben legger ned av innsats, tid og ressurser. Det er de frivillige som er klubbens «sjel»!»

Stolt arrangementssjefen

Aleksander Bergh Kristiansen, arrangementsansvarlig i Vipers, er selvfølgelig stolt av de frivillige i Vipers og han er helt enig når det gjelder viktigheten av de frivillige:

«De frivillige kan ikke bli hyllet nok, for vår del som klubb så er vi helt avhengig av å ha med oss de frivillige på laget. Tv2 sa noe fint på søndag, de sa at de frivillige er laget bak laget. Jeg stiller meg 100% bak den kommentaren fra Harald Bredeli. Denne gjengen vår jobber og står på, både midt i uken og, av og til, hele helger når vi spiller Champions League. Jeg har så stor respekt for den innsatsen de legger ned uke etter uke igjennom en lang sesong. Det som også er fint med denne gjengen, er harmonien i gruppa. Alle er like mye verd og det er rom for alle.»

Tre generasjoner som representanter for Vipers sine frivillige: Marte Egeli, Sebastian Egeli Agiman og Berit Stray Egeli. Foto: Vipers Kristiansand.

Tre generasjoner Egeli

Vi tok ogspå en liten prat med noen frivillige, tre generasjoner med Egeli, bestemor Berit Stray Egeli, datter Marte Egeli og sønn og barnebarn Sebastian Egeli Agiman. Vi lurte selvfølgelig på hvorfor de er frivillige i Vipers, og de kunne fortelle at det var fordi de er glade i håndball og har ledig tid, alle tre. De synes det er gøy og det er en fin erfaring for dem alle.

De tre er enige om at det er fine folk som er frivillige i Vipers og at de frivillige har et fint fellesskap! Det at Vipers er verdens beste håndballag, gjør det jo ekstra stas å være frivillig i klubben også!