DNB gir flere muligheten til å delta på vår håndballskole – Vipers
Dejan Corovic i fra DNB og Aleksander Bergh Kristiansen i fra Vipers Kristiansand.

DNB gir flere muligheten til å delta på vår håndballskole

Trangere økonomi har blitt en utfordring for flere og flere familier, og deltakelse på cuper, turneringer og andre idrettsarrangement kan bli fort bli nedprioritert i en trang familieøkonomi. Dette vil nå DNB og Vipers gjøre noe med, og har slått seg sammen med Blå Kors i Kristiansand, for å sikre at flere barn og unge skal få mulighetene til å delta på Vipers håndballskole kommende sommer.

DNB gir bort billetter til Vipers håndballskole

DNB har nå frikjøpt plasser på sommerens håndballskole. I tillegg har Vipers stilt plasser til disposisjon. Disse plassene skal brukes på barn og unge som kommer fra familier i en utfordrende økonomisk situasjon. Blå Kors i Kristiansand skal hjelpe oss med å finne fram til barn og unge som kan benytte seg av disse plassene.

Dette er hva Dejan Corovic, som til daglig jobber som finansrådgiver i DNB Kristiansand, har å si om DNB sitt bidrag:

– Vi ønsker å gi bort noen billetter til barn og barnefamilier som i utgangspunktet ikke har anledning til å være med på Vipers sin håndballskole. Her vil de forhåpentligvis oppleve mestringsfølelse og felleskap, få nye vennskap, og samtidig få et lite avbrekk fra hverdagen.

Det er mange familier som ikke har anledning til å prioriterer slike typer aktiviteter på grunn av trangere økonomi, og vi i DNB håper at flere bedrifter/organisasjoner henger seg på tiltaket. Alle monner drar og jeg er helt sikker på at det er mange barn og unge som ville vært utrolig takknemlig om de fikk mulighet til å delta på håndballskolen denne sommeren.

Blå Kors takker for rausheten

Vi har også hatt en liten prat med Arvid Solheim i Blå Kors Kristiansand. Her er hans tanker omkring samarbeidet med Vipers og bidraget fra DNB:

Arvid Solheim, Blå Kors Kristiansand.

Jeg har jobbet i Blå Kors Kristiansand i snart elleve år, brenner for de som sliter i livet og ikke minst få være en del av å forbygge barn og unge. Blå Kors Kristiansand består av tolv virksomheter, kom til Kristiansand i 1909, har mer enn 500 Tidgivere og berører mer enn 70000 mennesker hvert år. Vårt samarbeid med Vipers er utrolig viktig på mange områder, både med tanke på forebygging, men også ettervern og mange av våre er sterkt engasjert i Rosabanden.

Bidrag som Vipers håndballskole har utrolig mye å si for de barna og ungdommene som får være med på dette. Vi tror det blir en opplevelse de sent kommer til å glemme og ett av sommerens høydepunkter. Her vil de få nye venner, ha det gøy og kjenne på mestring. Sjansen er stor for at de ikke hadde hatt anledning til å delta dersom de ikke hadde blitt tilbudt dette gratis. Nå kan de komme på skolen til høsten og fortelle at de har opplevd noe stort og mange av disse har aldri hatt sommeropplevelser.

Fantasien setter egentlig grenser for hva man kan bidra med, enten det er midler, gi av sin Tid, tjenester eller varer. Alt motas med takk, nøden er så stor. Vi i Blå Kors Kristiansand ønsker å takke Vipers og byens næringsliv for en utrolig raushet. Så får vi huske på det at den største gleden man kan ha, det er å gjøre andre glad. Vi gleder oss til Vipers Håndballskole.

Vipers er glade for samarbeidet

Aleksander Bergh Kristiansen, prosjektleder for Vipers håndballskole er svært glad for samarbeidet:

Først og fremst vil jeg rette stor takk til DNB! Uten dem hadde vi ikke fått til dette!

I samråd med DNB har vi valgt å plukke ut Blå Kors barnas stasjon, som skal hjelpe oss med åplukke ut hvilke barn og unge som skal få ta del i dette.

Alle de tre aktørene ønsker at alle barn og unge skal kunne delta på like vilkår, uansett hvem du er eller hvilke utfordringer du måtte ha. Idretten er fin sånn, i det man setter foten på banen så er alle like!

Videre forteller Aleksander at de tre samarbeidspartnerne ønsker å sende ut noen signaler til de store aktørene her i byen og i landet generelt: Her har de en gylden mulighet til å bidra til at barn og unge som har det vanskelig skal få lov å være barn og kose seg med andre som deler den samme idrettsgleden.