Terminlista for Rema 1000-ligaen 2023/24 – Vipers
Seriemester 2022/2023. Foto: Terje Refsnes.

Terminlista for Rema 1000-ligaen 2023/24

I dag ble terminlista for kommende sesong offentligjort, og Vipers-jentene starter jakten på nok et seriegull hjemme i Aquarama

Tomas Hlavatys første test kommer mot Byåsen, når trønderne kommer på besøk til Kristiansand i første serierunde i 2023/24-sesongen. Allerede tirsdag 29. august kickstartes sesongen for de regjerende trippelmesterne i norsk kvinnehåndball.

Deretter går det slag med bortekamp mot Aker lørdag 2. september, før Gjerpen kommer til Aquarama 6. september. Sesongens første storkamp kommer når Vipers reiser til Sola for å møte Steffen Stegavik og bronsejentene hans.

Kampene mot Storhamar må alltid noteres. 4. oktober ønsker vi Kenneth Gabrielsen og hans jenter velkommen til Aquarama, mens returoppgjøret på Hamar er berammet til 10. mars.

Siste kamp før VM-oppholdet er 15. november når Follo kommer til Kristiansand. Første seriekamp etter pausen blir borte mot Fana 3. januar. Seriespillet i Aquarama avsluttes mot Fredrikstad 18. april, før den aller siste seriekampen går borte mot Follo 21. april.

Vi gjør oppmerksom på at det kan komme endringer i spilleoppsettet.

Klikk her for full terminliste