Vipers feiret gull på Superspeed – Vipers

Vipers feiret gull på Superspeed

Vipers ble historiske med tre strake Champions League-gull og vi feiret med en gedigen marsipankake på Superspeed.

Color Line er en av våre hovedsamarbeidspartnere, og en super partner som gjorde stor ære på oss om bord på Superspeed. Color Line spanderte kake og hadde pyntet med ballonger – det var helt konge for oss og for de reisende fra Kristiansand til Hirtshals.

For oss i Vipers er det veldig flott å treffe folk i alle sammenhenger. Mange passasjerer ønsket å slå av en prat, høre mer om klubben, om videre satsing og om gullkampen i Budapest nå i juni – da vi seiret med fire mål over FTC.

Color Line spanderte marsipankake på de reisende for å markere at Vipers sikret seg gull i Champions League.

Og det er alltid gøy å høre at Vipers er i hjertet til mange sørlendinger, at mange er stolte over at Kristiansand har et så godt håndballag. Det var også utlendinger som kom bort til oss og fortalte at de heiet på Vipers – Ja, Kristiansand har nå et håndballag som er kjent over hele Europa.

Flere representanter fra Vipers Kristiansand var med på turen med Superspeed, men ikke spillerne – da hadde de tatt seg en velfortjent ferie.

Men som en «erstatning» fikk reisende om bord på Superspeed kaffe og kake, Vipers-nett og rosa Vipers-caps. Vi håper nett og caps blir flittig brukt i sommer, og at folk er stolte av å være rosa! Vi håper også alle de som var om bord blir med å heie Vipers fram videre.

Vi er avhengig av gode supportere – og gode samarbeidspartnere, som Color Line!