Sesongkortsalg 2023/24 – Vipers
Foto: Terje Refsnes.

Sesongkortsalg 2023/24

Nå kan du sikre deg en fast plass i Aquarama kommende sesong for å oppleve verdens beste håndballjenter live og på nært hold.

Som tidligere år deler vi sesongkortene i «premium» og «standard». «Premium»-kortene har fått en liten endring og gjelder nå absolutt ALLE Vipers Kristiansands hjemmekamper. Det betyr at du får alle seriekamper, alle sluttspillkamper, alle cupkamper, og ALLE Champions League-kamper inkludert kommende sesong.

«Standard»-kortene gir deg tilgang til alle kamper i de norske turneringene. Det betyr seriekamper, sluttspillkamper, og cupkamper. Champions League-kampene må kjøpes utenom dersom du velger billetter i denne kategorien.

Nytt i år er at vi innfører en abonnementsløsning. Det betyr at du på månedlig basis kan sikre deg en fast plass i Aquarama for å se Vipers Kristiansand. Det er perfekt for deg som ikke vil binde deg til en full sesong, men som vil være sikret en plass til storoppgjørene som kommer på rekke og rad.

Årets priser:

Premium voksen: 3350,-
Premium honnør: 2750,-
Premium barn: 2350,-

Standard voksen: 2000,-
Standard honnør: 1650,-
Standard barn: 1450,-

Sesongkortabonnementene er priset til 10% av fullpris.

Billettene kjøper du på vipers.woow.no