Vipers Kristiansand x PUMA. – Vipers
, Vipers Kristiansand vs FTC-Rail Cargo Hungaria, EHF FINAL4 Women 2023, MVM Dome, Budapest, Hungary, 04.06.2023, Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Vipers Kristiansand x PUMA.

Det er med stor glede vi i dag kan offentliggjøre at Vipers Kristiansand og PUMA har signert en utstyrsavtale om strekker seg til og med 2028.

Etter tre Champions League-gull på rad er Vipers Kristiansand et av de mest gjenkjennelige varemerkene i internasjonal håndball. Sammen med PUMA skal vi bygge videre på suksessen vi har opplevd de siste sesongene.

For å kunne oppnå målene våre er vi nødt til å ha gode samarbeidspartnere innefor mange felt, men utstyret Vipers-jentene bruker hver eneste dag må være helt i verdenstoppen. Sammen med PUMA, som har ambisjoner om å bli en av Europas ledende leverandører av håndballutstyr, skal vi ta også dette til et nytt nivå. Vi skal sammen hjelpe hverandre å oppfylle hverandres mål og drømmer.

Vi blir nå en del av en stor idrettsfamilie, og med navn som Karsten Warholm, Neymar Jr, Manchester City, og Kolstad Håndball allerede i stallen, blir Vipers Kristiansand forhåpentligvis et frisk pust for PUMA i deres videre satsing.