Vipers håndballskole 2023 – Vipers

Vipers håndballskole 2023

NÅR ARRANGERES DETTE?

I 2023 arrangeres Vipers Håndballskole fra 31. juli – 4. august.

HVEM KAN DELTA?

Jenter i alderen 10 – 16 år (født 2013 – 2007). Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder.

HVOR OG HVORDAN?

Vi starter opp mandag 31 juli med innsjekking fra ca. kl. 10:30.

Vi avslutter ca. kl. 13:00 på fredag 4. august. Håndballskolen vil foregå i Aquarama, Gimlehallen og Sukkevannshallen i Kristiansand.

De som overnatter, vil bo på skoler sentralt i Kristiansand. På skolen vil det være voksne vakter hele døgnet i tillegg til trivsels vakter på kveldstid som setter i gang aktiviteter. Det vil være stort fokus på håndball og en del andre fysiske aktiviteter gjennom uka, det vil også være noen sosiale aktiviteter på dag og kveldstid utenfor håndballbanen.

INSTRUKTØRER

Spillerne på Vipers Kristiansand stiller som trenere/instruktører på Vipers Håndballskole. Trenere for Vipers Kristiansand, hovedtrener og assistenttrener har ansvar for det sportslige opplegget og er med gjennom hele uka. De yngste jentene (10 -12 år) vil ha en gruppeleder som følger de gjennom dagen på de ulike aktivitetene.

PRISER

Deltakeravgift med overnatting: kr. 4300,- pr. spiller. Begrenset antall plasser! Dette inkluderer instruksjon/trening 5 dager, overnatting i 4 døgn, 4 måltider pr. dag, frukt, alle aktiviteter på dag og kveldstid, vakthold og utstyrspakke. Grillkveld sammen med Vipers-spillerne og ulike aktiviteter vil foregå på kveldstid for de som overnatter. Alle deltakerne på håndballskolen vil i løpet av uka være i Aquarama Badeland og Kristiansand dyrepark som en del av dagsprogrammet.

Deltakeravgift uten overnatting: kr. 3040,- pr. spiller. Dette inkluderer instruksjon/trening 5 dager, aktiviteter på dagtid, lunsj 4 dager, frukt og utstyrspakke.

Alle deltakerne på håndballskolen vil i løpet av uka være i Aquarama Badeland og Kristiansand dyrepark som en del av dagsprogrammet.

T-SKJORTER

Oppgi størrelse ved påmelding, fra XS – XL. (store i størrelsen)

MAT

Gi beskjed om allergier når du melder deg på. Det blir servert lunsj og frukt hver dag til alle spillerne, de som overnatter får i tillegg frokost/middag/kveldsmat.

HVORDAN KAN JEG MELDE MEG PÅ?

Påmelding og betaling skjer direkte via vår billettportal på web eller vipers appen:
WEB: https://vipers.woow.no/#!/shop/1/
APP: https://vipers.woow.no/getAPP

FÅR JEG TILSENDT BEKREFTELSE PÅ AT JEG ER PÅMELDT?

Etter betaling er gjennomført så vil du kunne finne kjøpet ditt i appen under mine kjøp. Ønsker du en kvittering så kontakt oss på handballskolen@vipers.no.

JEG VIL GJERNE BO OG TRENE SAMMEN MED VENNINNENE MINE. KAN JEG DET?

Ja, selvfølgelig! Vi registrer alle fra samme klubb som er født i samme år sammen med hverandre. Hvis du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen fra en annen klubb, så skriver du dette i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

JEG HAR MATALLERGI. FÅR JEG TILPASSET MATEN?

Ja, selvfølgelig. Oppgi hvilke allergier du har i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

Sportslig hilsen alle i Vipers Kristiansand!