Vipers Kristiansand søker frivillig fotograf – Vipers
Final - Györi Audi ETO KC vs Vipers Kristiansand, EHF Final4 Women 2022, MVM Dome, Budapest, Hungary, 05.06.2022, Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Vipers Kristiansand søker frivillig fotograf

Etter å ha hatt den samme fotografen i en årrekke er vi i Vipers Kristiansand på utkikk etter noen som kan fortsette det flotte arbeidet Terje Refsnes har gjort. Dette er en ulønnet stilling som passer best for deg som er i startfasen av fotografkarrieren din, du som studerer fotografi, eller for deg som har fotografi som hobby og lidenskap.

Det vi trenger er noen som kan ta lagbilder, profilbilder, draktbilder, og bilder på hjemmekampene våre, samt enkelte bortekamper. Du evner å se et godt utsnitt, du har gjerne litt forståelse og interesse for håndball, og du har ditt eget fotoutstyr.

Vi kan tilby en plass i et fantastisk miljø der du vil få påspandert turer til enkelte kamper både i inn- og utland, og du vil naturligvis få klær i Vipers-profilering. I tillegg har tidligere fotograf solgt enkelte bilder til medier som har ønsket disse. Det har naturligvis du også mulighet til.

Høres dette interessant ut så sender du en e-post til preben@vipers.no og aleksander@vipers.no der du forteller litt om deg selv, hva slags erfaring/bakgrunn du har, og gjerne et utvalg av bilder du har tatt før.