Champions League blir tilgjengelig på handball-kanalen! – Vipers

Champions League blir tilgjengelig på handball-kanalen!

Ettersom ingen aktører i det nordiske markedet har sikret seg TV-rettighetene for kommende sesongs Champions League-turneringer vil alle de skandinaviske lagenes kamper bli streamet på handball-kanalen.tv. Det gjelder også Vipers Kristiansands kamper i turneringen.

Infront er selskapet som sitter på medierettighetene til europeisk håndball, og det er også Infront som skal produsere kampene til plattformen. Nettopp det har selskapet god erfaring med da de har produsert Champions League-kamper i en årrekke i topp kvalitet.

Webløsningen er klar, og man kan allerede nå skaffe seg et abonnement for å kunne se alle høstens Champions League-kamper. I webløsningen er det også mulig å kjøpe enkeltkamper dersom det er ønskelig. Det arbeides iherdig med å få klar en app for iPhone og Android. Man kan strømme innholdet via Chromecast til TV-en både i webløsningen og i appen.

ALLE VIPERS FANS FÅR 20% RABATT PÅ MÅNEDSABONNEMENT OM DE BRUKER KODEN «VIPERS20».

Infront samarbeider med en rekke store aktører og har hundrevis av rettigheter og produkter i sin portefølje. Både fotballigaer som den engelske Premier League og den italienske Serie A, store mesterskap som OL og VM på ski, samt forbund som det europeiske håndballforbundet, det internasjonale ishockeyforbundet, og det internasjonale volleyballforbundet har nytt godt av Infronts ekspertise på rettigheter og produksjon av kamper og arrangementer.

https://vipers-kristiansand.handball-kanalen.tv/

Alle skandinaviske lag som er med i Champions League får sin egen portal i webløsningen der man har mulighet til å skape sitt eget innhold. Dette innholdet blir gratis og tilgjengelig for alle, mens man for å kunne se kampene live eller i opptak trenger et gyldig abonnement.

OBS: Det er viktig å forstå at Vipers Kristiansand ikke er involvert i denne tjenesten. Det er Infront som står bak denne tjenesten, og som tilbyr streaming av våre Champions League-kamper. Det betyr at det er Infront som må kontaktes dersom det oppstår problemer med registrering, betaling, eller streaming. Vi kan ikke hjelpe dere.