Gjerpen gjester Aquarama – Vipers

Gjerpen gjester Aquarama

Etter to fantastiske kamper i Rema 1000-ligaen står Vipers Kristiansand med fire poeng, 80 scorede mål, og kun 39 innslupne mål. Onsdag kveld kommer nyopprykkede Gjerpen på besøk til Kristiansand, og forhåpentligvis leverer Vipers-jentene en ny strålende kamp.

Skienslaget Gjerpen har tilbrakt tre sesonger i 1. divisjon, og forrige sesong ble det endelig et opprykk til Rema 1000-ligaen igjen. Etter opprykket har de rød/blå beholdt de fleste av de viktigste bidragsyterne fra forrige sesong, pluss at Thea Bakaas har tatt den korte turen fra Larvik. I tillegg til Bakaas har også stallen blitt styrket med noen spillere fra lokale lag.

Vi møter et nytt lag i divisjonen som gjorde tingene sine veldig bra i 1. divisjon forrige sesong, og de har virket veldig motiverte og påskrudd i de to kampene de allerede har spilt. De har gjort to gode prestasjoner allerede, og de kommer ikke hit til Aquarama uten å gi oss en skikkelig kamp. For oss er det, som alltid, viktigst å fokusere på oss selv.

Tomas Hlavaty
Tomas Hlavaty i allerede kjent positur på sidelinja. Her fra kampen mot Byåsen.
Foto: Martine S. Alvær

Trener Pål Oldrup Jensen har virkelig fått skikk på laget, og i serieåpningen har det blitt knepne tap mot både Larvik og Fana. I begge de to kampene var det én av fjorårets to toppscorere som virkelig viste seg frem. Tiril Jørstad Palm satt inn 125 scoringer i 1. divisjon i fjor (samme antall som lagvenninnen Ingreborg Rolseth Holt), og i de kampene mot Larvik og Fana noterte hun seg for til sammen 15 scoringer.

For Vipers del er det tre spillere som har skilt seg ut i målscoringsprotokollen. Lois Abbingh er toppscorer med 13 scoringer (8 på 7-meter), med de to kantspillerne Tuva Ulsaker Høve og Sunniva Amalie Næs Andersen med 11 scoringer hver. Andersen, med en fortid i Gjerpen, har følgende å si om onsdagens kamp.

Jeg syns det er skikkelig gøy at Gjerpen har kommet seg opp i eliteserien igjen. Det ser også ut som de kommer til å bite fra seg, og vi gleder oss til å møte de i morgen.

Sunniva Amalie Næs Andersen

Kampen mot Gjerpen har avkast klokken 18.00. Billetter kjøper du i Vipers-appen eller på vipers.woow.no