Tertnes kommer på besøk i Aquarama – Vipers

Tertnes kommer på besøk i Aquarama

Onsdag kveld tar Vipers imot Tertnes til oppgjør i Rema 1000-ligaen. Den gamle storheten fra Bergen har slitt de siste sesongene, og er det eneste laget i Rema 1000-ligaen som står uten seier etter fire serierunder.

I en sommer der forsterkningene besto av spillere fra lavere divisjoner, og hvor man mistet en skikkelig kontinuitetsbærer i Henrikke Kjølholdt, var det klart at fjorårets 10. plass kom til å være en god plassering for de blåkledde, men serieåpningen har ikke vært helsvart.

Martine Kårigstad Andersen gleder seg til å spille foran publikum i Aquarama igjen!
Foto: Martine S. Alvær

Jeg gleder meg til å spille hjemmekamp i Aquarama igjen. Mot FTC var det en fantastisk stemning i hallen, og jeg håper vi kan gjenskape det både mot Tertnes imorgen og mot Esbjerg på lørdag! Vi skal ta med oss videre de gode aksjonene fra trening og kamp, og ta et steg videre i utviklingen vår

Martine Kårigstad Andersen

Tremålstap borte mot Fredrikstad og uavgjort i lokaloppgjøret mot Fana var begge gode prestasjoner, og med litt stang inn kunne det fort ha stått fire i kolonnen som viser antall poeng. Trener Tore Johannessen, som har vært i Tertnes i en årrekke, har dog et veldig spennende mannskap til disposisjon.

SIKRE DEG EN KAMPBRUKT DRAKT FRA DIN FAVORITTSPILLER I VIPERS’ DRAKTAUKSJON

Denne sesongen har spesielt Hermine Auberg, Rikke Midtfjeld, og Emma Holtet vist seg frem med scoringer og assists, med både Fanny Skindlo og Maria Gald like bak. Alle har de erfaring fra aldersbestemte landslag, og er veldig viktige for Tertnes.

Jeg er imponert over Tertnes. De har mange unge, talentfulle spillere, og de kommer til å ha et stort ønske om å vise seg frem mot oss. Det må vi være klare for. I tillegg har de et veldig godt samarbeid mellom bakspillerrekka og linjespilleren, de kan spille ballen veldig fort, og de kan skape problemer for oss.

Tomas Hlavaty

For Vipers’ del handler det om å balansere en viktig seriekamp mellom to tøffe Champions League-kamper. Seieren over Lubin på lørdag gav en god boost for de rosa, og basert på dagens trening skal Tomas Hlavaty la de unge spillerne få vise seg frem i Aquarama onsdag kveld.

Så langt i Rema 1000-ligaen er Lois Abbingh lagets toppscorer med 21 nettkjenninger. Sunniva Amalie Næs Andersen (16), og Jana Knedlikova (14) følger like etter.

Kampen mot Tertnes har avkast 18:30 og du finner billettene dine på vipers.woow.no