Arrangementssjefen som stepper inn overalt. – Vipers

Arrangementssjefen som stepper inn overalt.

I en klubb som Vipers Kristiansand er vi helt avhengige av alle ansatte, alle samarbeidspartnere, alle frivillige, alle som hjelper til på en eller annen måte, og absolutt alle supportere. Det viktigste av alt er at alt dette blir koordinert, og én av de aller viktigste i klubben akkurat når det kommer til den biten det er arrangementssjefen vår.

Aleksander Bergh Kristiansen startet sin karriere i Vipers som frivillig. Han har gått gradene fra frivillig, via floor manager, til i dag å ha ansvaret for at klubben driftes så effektivt som mulig i hverdagen, sørge for at hjemmekampene våre arrangeres smertefritt, ha ansvaret for alle de frivillige, og til å ha hovedansvaret for håndballskolen.

En av tingene som går igjen når man spør folk om Aleksander er at han alltid er blid. Uansett hvor stresset han er, hvilken situasjon han står i, eller hva som må gjøres, så er Aleksander blid og sier alltid “ja, det fikser vi”. 

Han er helt alfa og omega. Han har kontroll fra A til Å uansett hva man spør om. Det betyr ingenting om det er en frivillig eller en spiller som trenger noe. Aleksander stiller opp og har alltid et smil på lager.

Hjemmekampene går som en drøm når Aleksander er til stede, og han er til stede fra tidlig morgen til sen kveld og sørger for at alt går smertefritt. 


Rita Rosander Nøvik, kioskansvarlig på Vipers’ hjemmekamper.

Utenom hjemmekamper har Aleksander hovedansvaret for Vipers sin utrolig suksessfulle håndballskole. Hvert eneste år kommer hundrevis av jenter til Kristiansand for å få en håndballopplevelse av de helt sjeldne. Ikke bare er det håndballtreninger med Vipers-spillerne hver dag, men det er også grillfester, tur til Dyreparken, og snakk om både utenforskap og økonomi. Å organisere dette krever mange personer, og Aleksander er den som sitter og øverst og sørger for at alle er der de skal når de skal være der.

Håndballskolen er naturligvis kjempeviktig for Vipers som klubb. Den er en arena hvor unge jenter kan få komme og utfolde seg, få oppleve gleden det er å drive med idrett, og få sunne, gode forbilder i form av Vipers-jentene som de treffer både på håndballtrening og på de sosiale aktivitetene.

Han er en stor bidragsyter til klubben, og som arrangementssjef gjør han en fantastisk jobb. Han er med til å bidra for å skape rammer som bidrar til store opplevelser for mange. Han ser ikke problemer, men kun løsninger på problemene som oppstår. Han er nysgjerrig, god til å tilegne seg ny kunnskap, og ikke minst omsorgsfull. 

Benedicte Løyland, daglig leder i Vipers Kristiansand

Uten folk som Aleksander, og alle andre som bidrar på så mange forskjellige måter, ville aldri Vipers Kristiansand vært i den posisjonen vi er i dag. Det er hundrevis av dugnadstimer som legges ned, og vi er kjempetakknemlige både for at vi har Aleksander som organiserer det, og for alle som stiller opp og hjelper oss!