Tilbake til hverdagen etter landslagsoppholdet – Vipers

Tilbake til hverdagen etter landslagsoppholdet

Landslagsuka er over, og Vipers-jentene er tilbake i Kristiansand og klare til å ta fatt på resten av høstsesongen. Tre bortekamper på rad venter for de rosa, og allerede onsdag kveld står Romerike Ravens på motsatt banehalvdel.

Ravens er nå på sin fjerde sesong i Rema 1000-ligaen etter opprykket fra 1. divisjon. Etter å ha hatt stor stigning fra den første til den andre sesongen, falt prestasjonen litt forrige sesong og tabellen sa til slutt en 9. plass for Ane Victoria Ness Mällbergs jenter.

BILLETTER TIL VIPERS’ HJEMMEKAMPER KJØPER DU HER

Denne sesongen har også startet tøft for romerikerne. Kun én seier har det blitt på seks forsøk, og det gir så langt en 12. plass i Rema 1000-ligaen. Den topoengeren kom borte mot Follo, som er ett av to lag bak de blåkledde på tabellen.

Dette er normalt. Tre bortekamper på en uke er vi i god stand til å håndtere. Spillerne har hatt en fin uke, både de som har vært med landslagene sine, og de som har vært her hjemme. Vi har hatt to bra treninger, og alle sammen kom tilbake i godt humør og klare for kamp. Vi har gjennomført to treninger. Alle var ikke med på mandag, men alle trente i dag, og alle unntatt Vilde er klar for kamp.

Romerike Ravens har hatt noen gode prestasjoner. Vi er ikke så opptatt av om de har vunnet eller tapt kampene. Vi er mer opptatt av det store bildet, og Ravens har, som jeg sa, gjort noen gode prestasjoner, og vi må vise dem den respekten som trengs. 

Vi vet at de er utrolig gode fra linja, og vi er helt nødt til å jobbe godt rundt linjespilleren deres. Samarbeidet mellom linjespillerne og bakspillerne må vi bryte opp, og vi vet at bakspillerne også er kapable til å gjøre ting på egen hånd.

Tomas Hlavaty

Til tross for den svake sesongstarten innehar definitivt laget kvalitetsspillere. Maja Muri er den soleklare eneren. Linjespilleren fikk sin landslagsdebut tidligere i år, og forrige uke var hun en del av rekruttlandslaget sammen med vår egen Tuva Ulsaker Høve. I tillegg til Muri er det navn som Astrid Mjøen Holstad, Frida Haug Hoel, og Marielle Nordvang som er mest gjenkjennelige for den gjengse håndballtilskuer.

SIKRE DEG ÅRETS DRAKTER OG ANNET SUPPORTERUTSTYR HER

Etter landslagspausen har Tomas Hlavaty fått tilbake de aller fleste spillerne som har vært utilgjengelige i det siste. På tirsdagens trening var det kun Vilde Jonassen som sto over pga sykdom. Ellers var både Katrine Lunde, Anna Vyakhireva, og Jana Knedliokva tilbake etter et lite avbrekk.

Kampen mot Romerike Ravens har avkast klokken 18:30 og du kan se den på TV2 Play.